enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

64 Amatör Spor Kulübüne Para Yardımı Müjdesi

64 Amatör Spor Kulübüne Para Yardımı Müjdesi
A+
A-

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na (ASKF) bağlı 2017-2018 sezonunda faal olup kulüp tescili yapılmış 64 amatör spor kulübüne toplamda 331 bin TL para yardımında bulunulacağını kaydetti. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı amatör spor faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve desteklenmesi amacıyla tüm yurtta spor kulüplerine maddi yardımda bulunacağını, Denizli’de ki yardım çeklerinin dağıtımının ise 21 Haziran Perşembe günü saat 17.00’de Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda yapılacağını ifade etti. İbanoğlu, “Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun yaptığı çalışmalar sonunda maddi yardıma talepte bulunan kulüplerin başvuruları 4 Haziran tarihine kadar alındı. 2017-2018 sezonunda faal olup, Türkiye Futbol Federasyonundan tescilli olan ve 4 Haziran tarihine kadar faaliyet yapacakları branşı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne tescil işlemini yaptıran 64 spor kulübü farklı miktarlarda yardıma hak kazandı. Amatör spor kulüplerinin desteklenmesine çok büyük önem veriyoruz. Gençlerin spor yapmasına ve toplumda sağlıklı yaşam biçimi oluşmasına katkı sağlamaya devam ediyoruz” dedi.

İbaoğlu, amatörlerin büyük bir aile olduğunu, Denizli’de ki bu ailede yüz binin üzerinde lisanslı sporcu bulunduğunu aktararak 2017-2018 sezonunda farklı branşlarda 83 sporcunun milli formayı giyme gururu yaşadığına dikkat çekti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.