enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3296
EURO
35,0275
ALTIN
2.282,64
BIST
8.974,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Acıpayam’da kuvvetli şüpheli olgular var!

Acıpayam’da kuvvetli şüpheli olgular var!
26.03.2020
A+
A-

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan video ile Acıpayamlılara kriz merkezinden seslendi. Şevkan, Virüs ne yazık ki etkisini arttırıyor. İlçemizde de kuvvetli şüpheli olguların haberinin geldiğini üzülerek söylemek istiyorum.’ diyerek Acıpayamlılara evden dışarı çıkmama konusunda uyardı.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam’da kriz merkezi kurdu. Kriz merkezinden video ile Acıpayamlılara seslenen Başkan Şevkan, ilçede Koronavirüs’e dair kuvvetli şüphelilerin olduğunu açıkladı.

‘BELEDİYE BAŞKANINIZ OLARAK DEĞİL, HEKİMİNİZ OLARAK SESLENİYORUM’
Başkan Şevkan, Acıapayam Belediyesi’nin sosyal medya hesabından paylaşılan videoda,

‘Sevgili Acıpayamlılar, kriz merkezimizinden herkese merhabalar. Sizlere belediye başkanınız olarak değil, hekiminiz olarak sesleniyorum. Hocalarımız ve hekimlerimiz ile birlikte sürekli irtibat halindeyiz. Virüs ne yazık ki etkisini arttırıyor. İlçemizde de kuvvetli şüpheli olguların haberinin geldiğini üzülerek söylemek istiyorum. Bu salgından korunmamızın tek yolu, kesinlikle evlerimizden çıkmamaktır. Yani kesinlikle sokağa çıkmamaktır. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi ‘gönüllü karantina’dır. Bugün itibari ile Hıfzıssıhha kurulumuzun kararı ile Tuhafiye, Sarraf, Beyaz Eşya, mobilya, inşaat malzemeleri dükkanları, tedbir amaçlı kapatılmıştır.’ dedi.

VATANDAŞLARA TAVSİYELERDE BULUNDU
Acıpayamlılara sağlıkları konusunda tavsiyelerde de bulunan Şevkan, ‘Değerli kardeşlerim her ne kadar serbest olsa da dışarıda tost ve benzeri yiyecekler yemeyin, çay içmeyin, müşterilerinize çay ikram etmeyin. Evinize yiyecek paketi kabul etmeyin. Sipariş vermeyin. Yolcu otobüslerinde şiddetli bir gerekçe olmadığı sürece yolculuk etmeyin. Bulunduğunuz yeri terk etmeyin. Çocuklarımız oyun bahçelerine çıkmasın. Gençlerimiz hem kendileri hem de büyüklerinin sağlıkları açısından kendilerine dikkat etmelidir. Sizlerin her türlü ihtiyacınızda kriz masamız yanınızda olacaktır. 72 saatte 400’ün üzerinde çağrı alan kriz merkezimiz, bu çağrıların 300’ünü yerine getirmiş, diğer 100’ü ile ise ilgilenmektedir. Bize 0258 518 20 28 – 0545 637 62 80 numaraları hatlardan ulaşabilirsiniz’ ifadelerini kullandı.

SANAYİ SİTESİ’NDE ESNAFA SESLENDİ: DÜKKANLARINIZI KAPATIN
Başkan Hulusi Şevkan, ilçe merkezinde bulunan Oto sanayi sitesine giderek, sanayi esnafına bir konuşma yaptığı öğrenildi. Koronavirüs’e karşı mücadele kapsamında ‘dükkanlarınız kapatın, evinizden çıkmayın’ tavsiyelerinde bulunan başkanın tavsiyelerine uyan esnafında dükkanları kapattığı bildirildi. Acıpayam Oto Sanayi Sitesi yarından itibaren kapalı olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.