enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3025
EURO
35,1585
ALTIN
2.280,71
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Almanya’da Türkiye’yi temsil edecekler! Başkan Erdoğan, yetenekli gençleri kutladı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Dünya Robot Oyunları’na katılarak 1’inci olan öğrencileri kabul etti ve tebrik etti; “Şampiyon gençlerimiz sevinçlerini, başarılarını bizimle paylaşmaya gelmişler; nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Başarılı ve yetenekli öğrencilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Almanya’da Türkiye’yi temsil edecekler! Başkan Erdoğan, yetenekli gençleri kutladı
12.07.2022
A+
A-

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Bilim Kahramanları Derneği tarafından Türkiye’de gerçekleştirilen Dünya Robot Oyunları (World Robot Olympiad – WRO) 2022’ye katılarak Kurallı Yıldızlar (RoboMission) kategorisinde 1.’lik kazanan öğrenciler Alya Pehlivan, Ömer Dal ve Ali Nevzat Aydemir ile 3 kişilik takımın danışmanlığını yapan Maker Center Kodlama ve Robotik Merkezi Kurucusu ve Koordinatörü Seçkin Aksoy’u ve DTO üyesi iş insanı genç girişimci Yıldız Aydemir’i kabul etti. Almanya’da düzenlenecek finallerde Türkiye’yi temsil edecek yetenekli öğrencileri, tebrik etti; başarılarının devamını diledi.

Başkan Erdoğan, ziyaretin sonrasında “Gençlerimiz umudumuz. Başarılı ve yetenekli öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Gençlerimizi kutluyor, Almanya’da da başarılar diliyorum. Sevinçleri ile başarılarını bizimle paylaşmaya gelmişler; nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

DTO’DA MESLEKİ VE KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

Bu arada, Denizli Ticaret Odası (DTO), yılbaşında liste halinde içerik ve tarihlerini ilan ettiği mesleki ve kişisel gelişim eğitimlerini güncel konulara ve gelişmelere dair taleplerle şekillenen yenilerini de ekleyerek kesintisiz sürdürüyor. DTO, hizmet binasında Eğitmen Reşat Bağcıoğlu ile “Dış Ticaret İşlemlerinde Kur Riskinden Korunma – Forward ve Opsiyon” temalı ücretsiz bir eğitim verdi. “Dış Ticarette Dövizli İşlemlerde Kur Riski Nelerdir? Forward: Avantaj ve Dezavantajları, Forward Sözleşmesi Hangi İşlemler İçin Uygulanır? Opsiyon Tarafları ve Kullanım Alanları” gibi başlıkların ayrıntılarıyla ele alındığı eğitimde, Eğitmen Bağcıoğlu katılımcıların merak ettikleri konulardaki sorularını da yanıtsız bırakmadı.

DTO’DAN BEDEN DİLİ EĞİTİMİ

DTO’nun hizmet binasında, Psikolojik Danışman Arzu Ceylan ile “Beden Dili” konulu bir eğitim de gerçekleştirildi. Denizli Ticaret Odası’nın üyelerinin yanı sıra vatandaşın da katılım sağladığı eğitimde, katılımcılar Psikolojik Danışman Ceylan’a sunumunun ardından soru sorma imkânı da yakaladı. Danışman Ceylan, örnekler vererek anlattığı konuyla ilgili merak edilenleri cevapsız bırakmadı. Zaman zaman ilginç diyalogların da ortaya çıktığı eğitim, katılımcıların beğenisini topladı.

BAŞKAN ERDOĞAN: DENİZLİMİZ İÇİN PROJELER ÜRETİYORUZ

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerinin ve vatandaşın gereksinimleri doğrultusunda etkinlikler gerçekleştirmeye, eğitimler düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Erdoğan, “Denizli’miz için hemşehrilerimizin yararına projeler üretmeyi sürdüreceğiz. El birliğiyle çok daha iyi ve güzel bir Denizli inşa edecek, daha gelişmiş bir şehir haline geleceğiz” dedi.  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.