enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9483
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Bunun adı vahşet.. Sokak hayvanlarını zehirleyerek öldürüyorlar!

Denizli’de daha önce 3 sokak köpeğinin zehirlenerek ölmesinin ardından aynı noktada bir köpek daha zehirlenmiş halde ölü bulundu. Aynı bölgedeki köpek ölümleri köpekleri biri ya da birileri tarafından zehirlendiği kanısını güçlendirirken, hayvan dostları köpekleri zehirleyenlerin bulunmasını istedi.

Bunun adı vahşet.. Sokak hayvanlarını zehirleyerek öldürüyorlar!
20.01.2021
A+
A-

Denizli’nin Çivril ilçesinde Cıngıt mevkiinde bulunan parkta bir sokak köpeği ölü halde bulundu. Zehirlenerek öldüğü tahmin edilen köpeğin alınması için belediye ekiplerine haber verildi. Bu mevkide daha önce de 3 tane sokak köpeğinin ölü bulunması biri yada birileri tarafından sokak hayvanlarının zehirlendiğini iddia eden hayvanseverler, “Aynı bölgede üç tane daha köpek zehirlenerek öldürüldü. Bu civarda sokak hayvanlarını sevmeyen ve onları zehirleyerek öldüren biri yada birileri olduğunu düşünüyoruz. Bu konuda yetkilerin harekete geçmesini ve sokak hayvanlarının acımasızca katledilmesinin önüne geçmelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.