enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3371
EURO
35,1349
ALTIN
2.310,24
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Denizlispor yönetimi kapı kapı dolaşacak

Pandemi nedeniyle seyircisiz oynanacak olan maçlara özel, Yukatel Denizlispor, “Sezonluk Hatıra Bilet” satışı başlattı.

Denizlispor yönetimi kapı kapı dolaşacak
A+
A-

Yukatel Denizlispor, pandemi nedeniyle seyircisiz oynanacak olan maçlara özel ‘Sezonluk Hatıra Bilet’ satışı başlatıyor. Seyircisiz oynanan maçlar nedeniyle bilet geliri elde edemeyen Denizlispor, kulübe gelir sağlayabilecek yeni bir projeye imza attı. Yeşil-siyahlı ekip bu hafta sonu oynanacak olan Atakaş Hatayspor maçı öncesi “Sezonluk hatıra bilet” kampanyası başlattı. Perşembe günü saat 11.00’de Denizlispor Store mağazasından satışa sunulacak olan hatıra biletlerin fiyatı ise 20 TL olarak belirlendi.

Takıma destek verenler onurlandırılacak


Denizlispor, 10 adet ve üzeri alım yapan tüm firma ve kişileri sosyal medya adreslerinde yayınlayarak onurlandıracak. Günlük olarak yayınlanacak listede destek veren taraftarların isimleri yer alacak.

Hatıra biletler adrese teslim edilecek


Denizlispor Kulübü tarafından yapılan açıklamaya göre tüm ilçeler, şehir dışı ve yurt dışına teslimat yapılabilecek. Merkez ilçeler için en az 20 bilet alınması gerekirken, 30 ve üzeri bilet alınırsa tüm ilçelere teslimat yapılacak. Şehir dışı ve yurt dışı kargo için ise en az 50 hatıra bilet alma zorunluluğu bulunuyor. Şehir dışı ve yurt dışından sipariş vermek isteyenler Whatsapp ve telefon ile sipariş verebileceği açıklandı.

Denizlispor yönetimi kapı kapı dolaşacak


Yukatel Denizlispor yönetim kurulu hatıra bilet kampanyası için kapı kapı dolaşarak bilet satacağı ve Denizli içerisinde her noktaya ulaşmayı planlayan yöneticiler, hatıra bilet satışları ile kulübe ciddi bir gelir kaynağı yaratacağını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.