enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5145
EURO
34,5480
ALTIN
2.488,38
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Ekiplerin gündüz yaptığı kaldırımı vatandaşlar gece söküyor

Denizli’de yıllardır vatandaşların yoldan kaldırım taşlarını sökerek yaptığı kavşak, ekipler tarafından tekrar düzeltiliyor. Yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki kavşağa gitmek zorunda olduklarını belirten muhtar Gökçe, “Buldan-Salihli kavşağında tehlike yaşıyoruz. Ambulans hizmetlerinde zaman kaybı yaşıyoruz” dedi.

Ekiplerin gündüz yaptığı kaldırımı vatandaşlar gece söküyor
13.01.2021
A+
A-

Denizli’nin Buldan ilçesi Gölbaşı mahallesinde yıllardır yaşanan kavşak sorununa halen çözüme ulaşılamadı. Karadere mevkiinde evlerine ulaşmak isteyen vatandaşlar, yıllardır kaldırım taşlarını sökerek kendi imkanları ile oluşturduğu kavşak, her defasında Karayollarına bağlı ekipler tarafından tekrar düzeltildi. Gölbaşı Mahallesi Muhtarı Süleyman Gökçe ise duruma isyan etti. Yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta ve şehirlerarası yol üzerinde bulunan kavşağı kullanmak zorunda kaldıklarını ifade eden muhtar Gökçe, Buldan-Salihli kavşağından onlarca yüklü TIR’ın yanı sıra süratli araçların geçtiğini ve daha fazla tehlike yaşadıklarını ifade etti.


Karayolları kapatıyor, vatandaş geri açıyor

Yaklaşık 5 kilometre aşağıda bulunan kavşağı kullanmak zorunda kaldıklarını ve sağlık hizmetlerinde zaman kaybına neden olduğunu dile getiren muhtar Gökçe, “Burada bulunan kavşağı Karayolları bordürlerle kapatıyor. Ancak bölgede oturan vatandaşlar evlerine ve bağlarına gidebilmek için yaklaşık 5 kilometre aşağıda bulunan Buldan – Salihli ana yolunu kullanmak zorunda kalıyorlar. Orada bulunan kavşak çok tehlikeli. Sürekli kamyonlar, tırlar ve otobüsler geçiyor. Trafiğin yoğun olduğu yolda her an için tehlike yaşıyoruz. Bu bölgede yüzde beş tehlike yaşıyorsak, Buldan-Salihli kavşağında yüzde yüz yirmi beş tehlike yaşıyoruz. Ambulans hizmetlerinde zaman kaybı yaşıyoruz. Vatandaşımız daha fazla akaryakıt harcıyor. Yetkilere durumu anlattık. Ama sesimizi duyan olmadı. Hiçbir yetkili gelip de vatandaşın şikâyetinin ne olduğunu bile sormadı. Şimdi Karayolları kavşağı kapatıyor ancak vatandaş üç gün sonra burayı yeniden kullanımına açıyor. Yetkililerden bu sorunumuzun çözülmesini rica ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.