enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3694
EURO
34,9629
ALTIN
2.325,75
BIST
9.071,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Hayatınızı Kolaylaştıracak Mobil Uygulamalar

Mobil uygulamalar gün içinde eğlenceli aktiviteler için olsa da diğer yandan hayatımızı da kolaylaştırabiliyorlar. Her yaştan insanın hayatını kolaylaştıran bu uygulamalara göz atmak isteyebilirsiniz. İşte hayatınızı kolaylaştıracak 6 mobil uygulama..

Hayatınızı Kolaylaştıracak Mobil Uygulamalar
12.02.2021
A+
A-

Hepimiz evlerde olunca televizyonlara, dizilere ve tabi ki telefonlarımıza sarıldık. Oyunlar, sosyal medya derken zaman akıp geçiyor haliyle. Peki telefonunuza yüklediğiniz uygulamaların hayatınızı kolaylaştıran ve size gerekli olan bilgileri anımsatmasını ister miydiniz? Cevabınız evetse bu yazımız tam size göre. Her yaş grubundaki insanın işine yarayan uygulamaları sizler için derledik.

Hayatınızı kolaylaştıracak uygulamalar…

1- Googreads

2007 yılında piyasaya sürülen Googread uygulaması günümüzün en popüler kitap uygulamalarında biri. Kitapseverlerin büyük ilgiyle kullandığı bu uygulama size daha önce okuduğunuz kitaplar sayesinde kitap önerileri de mevcut. Uygulama kütüphanesi de oldukça geniş.

2-Medisafe

Medisafe hayatınızı kolaylaştırmak için hazırlanan bir ilaç hatırlatma uygulamasıdır. Hepimiz gün içinde aklımızı iş, özel yaşam ve daha bbirçok şeyle o kadar dolduruyoruz ki düzenli olarak ilaç kullanmak bir yana yemek yemeyi dahi atladığımız oluyor. Eğer sizde o kişilerdenseniz size ilaç hatırlatması yapan bu uygulamayı denemek isteyebilirsiniz. Ayrıca özellikle yaşlıların ilaç takip etmesini takip etmek için aile üyelerinizle ya da arkadaşlarınızla da bu hatırlatma bildirimlerini paylaşmanız mümkün.

3- Find My Phone

Find My Phone, cihazınızı uzaktan takip etmeniz için geliştirilmiş bir mobil uygulamadır. Telefonunuzun kaybolmasında şüphelendiğinizde, aile üyelerinden birini takip etmek istediğinizde kullanabilirsiniz. Ayrıca kayıp telefonların uzaktan verilerinin silinmesi işlemini de gerçekleştirebilirsiniz.

4- NPR One

NPR One uygulaması radyo severler için ideal bir uygulama. Bu uygulama ile dilerseniz ulusal dilerseniz yerel radyoları dinleyebilirsiniz. Ayrıca son dönemlerin popüler uygulamalarından olan podcast uygulamalarında olduğu gibi NPR One uygulamasında da yüzlerce podcast mevcut. Böylelikle birçok şova ve hikayeye yalnızca telefonunuz üzerinden ulaşabiliyorsunuz.

5-The Weather Channel

The Weather Channel en güvenilir hava durumu uygulamalarından. Uygulama aracılığıyla, hava durumu tahminlerini görebiliyor; havada bulunan nem oranına ve rüzgar durumuna bakabiliyorsunuz. Böylelikle günün geri kalanını da rahatça planlamış olursunuz.

6 – WebMd

WebMD uygulaması, istediğiniz zaman istediğiniz yerden Android cihazınızla sağlıkla ilgili bilgilere ulaşmanız için geliştirilmiş bir uygulama. Söz konusu uygulama; ilaçlarla ilgili detayları, ilk yardım bilgilerini, hastalıklarla ilgili çeşitli bilgileri içeriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.