enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5893
EURO
34,7427
ALTIN
2.497,91
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

İYİ Parti Pamukkale’de delegeler kongre için noter onaylı imza topladı

Denizli’de 9 Şubat 2020 tarihinde yapılan Pamukkale İlçe Kongresi’nden sonra 66 kişiden oluşan İYİ Parti Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu’ndan 40 kişi, İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu’nun tutarsız davranışları, yönetim kurulunu hiçe sayan tavırları ve teşkilata sormadan aldığı kararlar nedeniyle istifa etmiş ve bu istifaları kamuoyu ile paylaştı. Delegeler Bugün itibariyle, Pamukkale İlçe Kongresi’nin yapılması için gerekli olan 134 imzanın (400 delegenin 1/3’ü) çok üzerinde 161 Pamukkale Delegesinin, kongre yapılması için verdikleri imzalar noter huzurunda topladı.

İYİ Parti Pamukkale’de delegeler kongre için noter onaylı imza topladı
A+
A-


İYİ Parti Pamukkale yönetiminden geçtiğimiz aylarda istifa eden delegeler, İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu’na karşı harekete geçti. Şubat ayında ilçe yönetim kurulundaki görevinden istifa eden delegeler İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu’nun tutarsız davranışları, yönetim kurulunu hiçe sayan tavırları ve teşkilata sormadan aldığı kararlar nedeniyle İYİ Partinin Pamukkale İlçemizde, her geçen gün kan kaybetmeye devam ettiğini belittirler. Bu sebeple parti üyeliğinden ve parti delegeliğinden birçok İYİ Partili istifa etmişlerdir.


Konu ile ilgili İYİ Parti Pamukkale İlçe Delegeleri Adına açıklama yapan Halil İbrahim Divarcı;”Pamukkale İlçe yönetimi hiçbir çalışma yapamamış ve hatta karar alamaz hale gelmiş ve partimizin kazandığı ivmeye ayak uyduramamıştır. Bu nedenlerle, 2020 Ağustos ayında İYİ Parti Pamukkale İlçe Delegeleri olarak, en kısa zamanda kongreye gidilip, partimizin Pamukkale ilçesinde yeniden ivme kazanması için yeter sayının çok üzerinde kongre sürecinin başlatılması için delegelerimizden imza toplanmıştı. Ancak bu imzaların yeterli ve geçerli olmayacağı, kongre süreci için noter onaylı imzaların olması gerektiği ilgili makamlarca tarafımıza bildirildi. Bu sürecin ardından, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in dediği gibi biz İYİ Parti olarak, “delegesinin iradesinden köşe bucak kaçanlardan değiliz. Biz delegesinin iradesini yok sayanlardan değiliz.” diyerek ve demokrasiyi kendi partimizden esirgemeyerek Siyasi Partiler Kanunun ilgili maddeleri ve İYİ Parti Tüzüğü’nün 26. Maddesine uygun olarak, Pamukkale İlçe Kongresi’nin yapılması için noter huzurunda imza toplama süreci başlattık. Tüm bu süreçten İl Başkanlığı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı bilgilendirilmiştir.”dedi.


Bugün itibariyle, Pamukkale İlçe Kongresi’nin yapılması için gerekli olan 134 imzanın (400 delegenin 1/3’ü) çok üzerinde 161 Pamukkale Delegesinin, kongre yapılması için verdikleri imzalar noter huzurunda toplandığını bildiren Davarcı, tüm bu imzalar yasal prosedürler dâhilinde İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı’na gönderileceğini bildirdi. İYİ Parti Tüzüğü’ne uygun olarak toplanan bu imzalarla birlikte, 45 gün içerisinde Pamukkale İlçemizde kongre süreci başlayacak.


Davarcı sözlerini;”10 gün gibi kısa bir süre içerisinde, işlerini bırakarak, çocuklarını bırakarak bazen hasta yataklarından gelerek noter huzurunda imza veren İYİ Partimizin cesur yürekli, vefakâr, demokrasi bilinci yüksek delegelerine, imza vermek isteyen ancak çeşitli sebeplerle kısa süre içerisinde noter huzuruna gelemeyen delegelerimize ve tüm Pamukkale Delegemize teşekkürü bir borç biliyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi Pamukkale İYİ Olacak, Denizli İYİ olacak. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.