enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5988
EURO
34,7865
ALTIN
2.496,29
BIST
9.474,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Merkezefendi Belediyesi’nden Yabancı Dillerde Pratik İmkanı

Merkezefendi Belediyesi’nden Yabancı Dillerde Pratik İmkanı

Dünyanın dört bir yanından Merkezefendi’ye konuk olan yabancı öğrenciler 15 ile 30 yaş arası vatandaşlar ile bire bir konuşarak katılımcıların yabancı dil pratiğini geliştirmesine yardımcı olurken, gerçekleştirilen program ile uluslararası kültürel kaynaşmanın da sağlanması hedefleniyor. Kayıtlar, Adalet Mahallesi’nde hizmet vermekte olan Merkez Kütüphane’de şahsen yapılacak.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, gençleri en iyi şekilde geleceğe hazırlamak amacıyla çalıştıklarını söyledi. Başkan Doğan, “Toplumlar arası kültürel kaynaşmanın sağlanması kapsamında karşılıklı öğrenci ziyaretleri çok önemli. Genç AYSİAD ile işbirliği gerçekleştirerek AIESEC programıyla farklı ülkelerden gelen öğrenci arkadaşlarımızı ilçemizde konuk ediyoruz. Yabancı öğrenciler program kapsamında çeşitli çalışmalar gerçekleştirecekler. Merkezefendimizi ve kültürümüzü öğretirken, bizler de farklı kültürleri öğreniyoruz. Gönüllülük esasıyla Denizlimize gelen arkadaşlarımız, burada bulundukları süre içerisinde gençlerimize, hemşehrilerimize İngilizce, Rusça, Fransızca ve Almanca dilinde yardımcı olarak hemşehrilerimizin pratik yapmasını sağlayacaklar. Eğitime, genel kültüre, bilime destek olmaya, gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.