enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

MHP’nin yeni il başkanı Mehmet Ali Yılmaz bayrağı devraldı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Denizli İl Başkanı Yusuf Garip milletvekili aday adayı olması nedeniyle görevini Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a devretti. Parti il binasında gerçekleşen tören ile MHP Denizli’de Mehmet Ali Yılmaz’ın başkanlık dönemi resmen başladı.

MHP’nin yeni il başkanı Mehmet Ali Yılmaz bayrağı devraldı
06.12.2022
A+
A-

MHP Denizli’de il başkanlığı değişimi gerçekleşti. MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin izni ile milletvekili aday adayı olmak için il başkanlığı görevinden ayrıldı. Genel merkez Yusuf Garip’ten boşalan il başkanlığına Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı uygun gördü. MHP Denizli İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen tören ile Yusuf Garip, görevini Mehmet Ali Yılmaz’a devretti. Törene çok sayıda partili ve basın mensubu katıldı. Mehmet Ali Yılmaz’dan boşalan Pamukkale İlçe Başkanlığı görevine yapılan atamanın yeni haftada belli olacağı öğrenildi.

Garip: “Yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim”

Devir teslim töreninde konuşan Yusuf Garip; “27 Şubat 2022 tarihinde Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle Denizli İl Başkanı olarak atanmıştım. Geride bıraktığımız 9 aylık süreçte teşkilatımız, dava arkadaşlarımız, il ve ilçe başkanlarımız, önceki dönem başkanlarımızla birlikte Denizli’mizin her köşesine ulaşarak, insanlarımızın gönüllerine girmeye çalıştık. Mücadelemizde beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Bu makamlar gelip geçicidir. Aslolan bu fani dünyada hoş bir sada bırakabilmektir. Davamıza, milletimize ve liderimize vefa, minnet borcumuz vardır. Bugün itibari ile 28. dönem milletvekili seçimlerinde aday adayı için genel başkanımızın emir, talimat ve müsadeleri doğrultusunda il başkanlığı görevimden ayrıldım. 2023’e giden bu yolda Cumhur İttifakı’nın ve MHP’yi şehrimizde başarıya götürebilmek için genel başkanımızın talimatı ve takdiri ile önceki dönem Pamukkale İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz’a devrediyorum.” dedi.

Yılmaz: “Görevin zorluğunu biliyorum, bayrağı bir üst seviyeye taşıyacağız”

MHP Denizli’nin yeni il başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın ilk açıklası ise; “Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin takdirleri ile Denizli İl Başkanı olma onurunu yaşıyoru. Lidere sadakat şerefimizdir. Yaşamımın en onurlu gününü yaşıyorum. Üstlendiğimiz görevin zorluğunu, meşakketini biliyorum. Önümüzdeki süreçte sadece il, ilçe teşkilatları ile değil, üç hilalli bayrağa gönül vermiş herkesle yürüyeceğiz. Ülkücü ve milliyetçi camiaya hizmet eden, ebediyete irtihal eden başta Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’ten Ruhi Kılıçkıran’a, Dursun Önkuzu’dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na, Mustafa Pehlivanoğlu’na, Cengiz Şen’e şehadete yürümüş tüm ülkücü şehitlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum. Kıymetli kardeşim Avukat Yusuf Garip’in, Denizli’nin her bir noktasında sarf ettiği emeğe teşekkür ediyorum. Biz bayrağı bir üst seviyeye taşıma adına, ülkücü ve milliyetçi hareketten onur duymaya devam edeceğiz. Var olsun ülkücü ve milliyetçi hareket, var olsun Türkmen Bey’imiz. Ne mutlu Türk’üm diyene!” diye oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.