enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3578
EURO
35,0024
ALTIN
2.326,06
BIST
9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Sivrisinek ve haşeresiz bir yaz için ilaçlama çalışmaları başladı

Merkezefendi Belediyesi, yaz aylarının yaklaşması ile ortaya çıkan sinek ve karasinek gibi haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına başladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Ekiplerimiz hemşehrilerimizin sağlığı ve huzuru için tüm gücüyle çalışıyor. Merkezefendimizin tüm mahallelerinde ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyoruz” dedi.

Sivrisinek ve haşeresiz bir yaz için ilaçlama çalışmaları başladı

Merkezefendi Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda havaların ısınmasıyla birlikte insan sağlığını tehdit eden haşerelerle mücadele etmek üzere ilaçlama çalışmaları başladı. Merkezefendi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ilaçlama faaliyetleri, çevre sağlığı açısından hiçbir yan etkisi bulunmayan, Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlarla yapılıyor. Sivrisineklerin ve haşerelerin üreme noktaları olan yerler büyük bir titizlikle ilaçlanıyor. 14 araç ve 39 personel ile sürdürülen çalışmalar, belirlenen program doğrultusunda tüm mahallelerde gerçekleştiriliyor. İlaçlama çalışmalarında haşerelere karşı erken önlem alınmasının önemine dikkat çeken Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, yapılan çalışmalarda ekolojik dengenin korunduğunu belirtti.

“DAHA TEMİZ, SAĞLIKLI VE YAŞANABİLİR BİR MERKEZEFENDİ İÇİN”

İlçede yaşayan vatandaşların yaz aylarını rahat bir şekilde geçirmeleri için çalışmaları hızlandırdıklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Yaz ayları gelmeden önce sivrisinek, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi açısından erken dönemde yapılan ilaçlama mücadele büyük önem taşıyor. Belirli bir takvim çerçevesinde Merkezefendimizin tüm mahallelerinde ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz hemşehrilerimizin sağlığı ve huzuru için tüm gücüyle çalışıyor. Daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir Merkezefendi için faaliyetlerimizi hız kesmeden sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.