enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5332
EURO
34,8687
ALTIN
2.435,44
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Alacak verecek kavgasında arkadaşını bacağından vurdu

Alacak verecek kavgasında arkadaşını bacağından vurdu
28.05.2020
A+
A-

Denizli’de alacak verecek kavgasında arkadaşını bağından vuran şahıs olay yerinden kaçtı. Şahıs kentin başka bir noktasında yakını tarafından otomobille kaçırılırken bekçiler dikkati ile yakalandı.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesi İlbade Mahallesi 116 sokak üzerinde meydana gelen olayda iddialara göre, A.K., ile aralarında alacak verecek meselesi olan E.A., sokakta ticari taksi bekledikleri sırada tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.A., yanındaki tabanca ile A.K.’nin üzerine ateş açarak bacağından vurup ardından olay yerine çağırdığı bir yakınının 20 SS 299 plakalı otomobiline binerek kaçtı.

KAÇARKEN YAKALANDI

Silah sesleri üzerine çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulans ile A.K., Denizli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, olayın zanlısı E.A.’nin yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı. Kentin bir çok noktasında aranmaya başlanan E.A., çarşı ve mahalle bekçilerinin dikkati sayesinde Topraklık Mahallesi Kayalık Caddesi üzerinde kendisini kaçıran ve yakını olduğu öğrenilen otomobil sürücüsü ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Şahısların yakalandığı otomobilin arka camındaki ‘hadi biz kaybettik, ya siz ne kazandınız’ yazısı ise dikkatlerden kaçmazken, polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.