enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5591
EURO
34,8861
ALTIN
2.428,95
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Eşya, akaryakıt ve silah kaçakçılarına operasyon

Denizli’de 1 hafta içinde eşya, akaryakıt ve silah kaçakçılarına yönelik çok sayıda operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlarda 5 şahıs yakalandı.

Eşya, akaryakıt ve silah kaçakçılarına operasyon
18.04.2022
A+
A-

Denizli’de 11-17 Nisan tarihleri arasında eşya, akaryakıt ve silah kaçakçılarına yönelik operasyonlar gerçekleştirildi.

CEP TELEFONLARI ELE GEÇİRİLDİ

“Emtia (Eşya) Kaçakçılığı” suçu ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda (2) şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan (2) şüpheli şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçu” kapsamında adli makamlarca işlem yapıldı..

Yapılan operasyon ve aramalarda;22 adet kaçak cep telefonu,325 adet kaçak cep telefonu aksesuarı ele geçirildi.

KAÇAK AKARYAKIT

“Akaryakıt Kaçakçılığı” ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla, bir araç içerisinde yapılan kontrol ve aramalarda renk, koku, yoğunluk ve görünüm itibariyle karışımlı akaryakıt olduğu tespit edilen 2 adet plastik tank içerisinde toplam 1.500 litre karışımlı kaçak akaryakıt ele geçirildi. Olayla ilgili olarak (1) şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şüpheli şahıs hakkında “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa” muhalefet suçu kapsamında adli makamlarca işlem yapıldı.

SİLAH KAÇAKÇILARI

“Silah Kaçakçılığı” operasyonlarında ise; (2) şüpheli şahıs yakalandı. Yapılan aramalarda, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca ve 101 adet fişek ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler hakkında “6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler” kanunu kapsamında adli makamlarca işlem yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.