enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5375
EURO
34,8784
ALTIN
2.430,91
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

JASAT koordinesinde yapılan operasyonda 7 farklı hırsızlık olayı aydınlatıldı

JASAT koordinesinde yapılan operasyonda 7 farklı hırsızlık olayı aydınlatıldı
29.03.2020
A+
A-

Acıpayam ilçesi ve civarında son 10 günde meydana gelen hırsızlık olayları üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Jandarmanın dedektifleri olan JASAT koordinesinde Tavas ve Acıpayam İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerin katılımı ile hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve şahısların yakalanması için inceleme başlatıldı. Hırsızlık olayların meydana geldiği bölgelerdeki güvenlik ve MOBESE kamera kayıtlarını alan ekipler 16 farklı kameranın kaydını 37 saat süre ile izleyip, görgü tanıklarının da ifadelerinden yola çıkarak olayın şüphelileri olan İrfan K. (40), Ümit B. (44), İsmet İ. (47), Ahmet A. (56) ve Necmi D. (64) isimli şahıslara ulaştı. Ekipler ardından şahısları gözaltına aldı.

Jandarmadan korona virüs hassasiyeti

Operasyonda şahısların kablo başta olmak üzere çaldıkları malzemeleri otomobilin arkasına bağladıkları römorkla götürdükleri ortaya çıktı. Şahısların çapa makinesi ve kablolar başta olmak üzere çeşitli malzemeler çaldıkları öğrenildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahısların tamamına çıkarıldıkları mahkeme tarafından ev hapsi verildi. Şahısların ayrıca adliyeye getirilirken jandarma ekiplerinin korona virüs tedbirleri kapsamında eldiven ve maske takmaları ise dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.