enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5496
EURO
34,8923
ALTIN
2.431,36
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Soygun esnasında maske takmalarına rağmen 5 kişilik hırsızlık çetesi yakalandı

Soygun esnasında maske takmalarına rağmen 5 kişilik hırsızlık çetesi yakalandı
24.04.2020
A+
A-

Denizli’de okul ve evleri hedef alarak girdikleri yerlernden laptop başta olmak üzere değerli eşyalar, okul kantinlerinden ise para çalan 5 kişi hakkında Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri titiz bir çalışma gerçekleştirdi.

MASKE TAKMALARINA RAĞMEN YAKALANDILAR

Ekipler hırsızlığı gerçekleştiren şahısların S.E., B.B., S.Y., E.Y. ve M.C.U isimli şüpheliler olduğunu belirledi. Çok sayıda güvenlik kamerası ile görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkan ekipler şahsılar hırsızlık esnasında maske takmalarına rağmen belirlemeyi başardı. Ardından şahıslara yönelik operasyon düzenleyen ekipler şahısları gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden yaşları 18’den küçük olan 2 şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 3’ü ise tutuklandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.