enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3655
EURO
34,9626
ALTIN
2.325,50
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

DENİB Akademi’den Profesyonel Ekip Yönetimi Eğitimi

DENİB AKADEMİ, “Profesyonel Ekip Yönetimi Eğitimi”ni 4 Eylül 2019 tarihinde Denizli İhracatçılar Birliği’nde düzenledi.

DENİB Akademi’den Profesyonel Ekip Yönetimi Eğitimi
05.09.2019
A+
A-

Eğitmen M. Efsun Yüksel Tunç tarafından gerçekleştirilen eğitimde; ekip çalışması, ekip yönetim ilkeleri, kazanan ekiplerin özelikleri, ekip bilinci ve motivasyonuyla bir/biz olmak, ekip çalışmasını etkileyen faktörler, ekip yönetiminde güven ve süreklilik, ekip performansını artıran koçluk becerileri gibi konu başlıkları üzerinde duruldu.

Ekip Çalışması Her Geçen Gün Önem Kazanıyor

Eğitmen M. Efsun Yüksel Tunç; Profesyonel Ekip Yönetimi eğitiminde, ekip olmanın önemine vurgu yaparak şunları aktardı:

“Ekip çalışması günümüzde her geçen gün daha da önemli hale geliyor. Ekip çalışması sayesinde işletmeler daha yüksek verimlilik sağlamakta ve emek maliyetlerini düşürmektedir. Öte yandan, ekip üyelerinin performansının, işletmeye olan sadakatinin ve motivasyonunun artması sıklıkla şahit olduğumuz durumlardır.

Başarılı bir ekip çalışması için ortak amaç, başarılı yönetici-lider, istekli ekip üyeleri, ekip içinde doğru iletişim, işbirliği, sinerji, takım ruhu, yüksek motivasyon ve sonuç odaklılık gerekir.

Bununla birlikte, ekip kurulurken kişilerin ekibe uygun olması, ekip içinde özgün fikirlerin belirtilmesi ve uygun ekip liderinin seçilmesi ekibin başarısını artırır.

Eğitim programı yapılan bilgilendirmelerin, paylaşımların ve uygulamalı örneklerin ardından soru-cevap bölümüyle devam etti.

DENİB AKADEMİ eğitimlerine 10-11 Eylül 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan “Dış Ticaretin Püf Noktaları Eğitimi” ile devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.