enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5574
EURO
35,0123
ALTIN
2.435,30
BIST
9.775,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Denizli OSB’de Markalaşma Turqualıty ve İhracat Destekleri Anlatıldı

Denizli OSB’de Markalaşma Turqualıty ve İhracat Destekleri Anlatıldı

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve T.C. Ekonomi Bakanlığı işbirliği ile düzenlenmiş olan “MARKALAŞMA – TURQUALITY ve İHRACAT DESTEKLERİ” konulu seminer gerçekleştirildi.

T.C. Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Kılıçkaya tarafından sunulan seminere, Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, Denizli OSB Yönetim Kurulu Üyesi Osman Uğurlu ve çok sayıda sanayici katıldı.

Seminer, Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş’ın açılış konuşmasının ardından şehitlerimiz anısına Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

 

Turquality Nedir?

Mehmet Ali Kılıçkaya, “Turquality, uluslararası markalaşma potansiyeli olan firmalarımızın, üretimlerinden pazarlamalarına, satışlarından satış sonrası hizmetlerine kadar bütün süreçleri kapsayacak şekilde yönetsel bilgi birikimi, kurumsallaşma ve gelişimlerini sağlayarak uluslararası pazarlarda kendi markalarıyla küresel bir oyuncu olabilmeleri ve söz konusu markalar aracılığıyla olumlu Türk Malı imajının oluşturulması ve yerleştirilmesi amacıyla oluşturulmuş bir marka destek programıdır.” dedi.

Ayrıntılı Bilgiler Aktarıldı

Seminerde, Marka, Patent ve Tescil, Mal İhracatına Yönelik Destekler, UR-GE Desteği, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Destekleri, Tasarım ve Ürün Geliştirme Destekleri konularında ayrıntılı bilgiler verildi.Seminer, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu’nun Mehmet Ali Kılıçkaya’ya çiçek ve plaket takdim etmesi ile son buldu.

Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz,MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk,Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan,Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.