enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

OSB Masa Tenisi Turnuvası’nda Şampiyonlar Belli Oldu

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen “Denizli Organize Sanayi Bölgesi III. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası”nda şampiyon Pamukkale Üniversitesi OSB Semt Polikliniği oldu.

OSB Masa Tenisi Turnuvası’nda Şampiyonlar Belli Oldu

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü III. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası’nda bu yıl 21 firmadan 36 takım, bireysel kadınlar kategorisinde ise 6 kadın sporcu yarıştı. Toplam 3 turdan oluşan turnuvada ilk turda sıralamada son iki sıradaki takımlar turnuvaya veda etti. İkinci turda ise kıyasıya bir rekabetten sonra “4’lü final four” yapıldı. Turnuvanın son turunda hem ana tablo hem de klasmanda yarışan takımlar arasında çekişmeli maçlar gerçekleşti. 3 tur yapılan maçların ardından finalde kadınlar, ana tablo ve klasman olmak üzere toplam 199 maç yapıldı.

Çalışanlarımızın Spordan Kopmamaları için Elimizden geleni yapacağız

Turnuva ile ilgili konuşan Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, “Bölgemizde 25.000 civarında çalışan var. Bizim şu anda futbolda iki tane ligimiz var ve masa tenisi turnuvamızın da 3.sünü düzenledik. Biz bu sene masa tenisini de futbol gibi bir lig haline dönüştürmeyi düşünüyoruz. Belki 6 – 8 hafta boyunca her hafta sonu bir müsabaka yapıp çalışanlarımızın spordan kopmamaları için elimizden geleni yapacağız. Şu anda bir tane de fitness salonu projemiz var. Bu projemizi de gerçekleştirip kapalı spor salonu yapacağız.” dedi.

MASA TENİSİ HER GEÇEN GÜN YAYGINLAŞIYOR

Sözlerine Denizlispor’un ve kentin mottosu haline gelen “O Sene Bu Sene” ile sözlerine başlayan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Derya Baltalı, “OSB’nin bu Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası her seneki gibi bu sene de başarıyla sonuçlandı. Belli bir amaç üzerinden konuşmak çok güzel bir şey. Hepimizin ruh sağlığı için önemli olduğunu düşünüyorum. Bu masa tenisi turnuvası bugün burada bitmiyor. Özellikle arkadaşlarımız için ertesi gün sabahtan tekrar başlıyor. Burada yenilen arkadaşlarımız önümüzdeki sene yapılacak olan turnuvada kupayı alabilmek için hemen çalışmalara başlıyor. Biz fabrikalarımıza masa tenisi masası aldık ve bu sebeple de her geçen gün biraz daha yaygınlaşıyor” diye konuştu.

ORGANİZASYON, GÜZEL ŞEYLERİ DE BERABERİNDE GETİRECEKTİR

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da; “Denizli sportif anlamda da final yapacağı organizasyonlar içerisinde. OSB’nin çalışanlarına bir farklılık yaratmak amacıyla faaliyetler yapılıyordu. Bunlardan bir tanesi de masa tenisi turnuvası. Sporun olduğu her yerde bizim de olmamız gerektiği düşüncesiyle biz de destekliyoruz. İşin özüne baktığımız zaman da yorucu gün ortamından farklı bir farklı bir ortamda yarışma  kültürü, kazanma, kaybetme, mutlu olmak ve birbirinin duygularını paylaşma anlamında baktığımızda uygulanan bu turnuva oldukça anlamlı. Bugün masa tenisi turnuvasının final gününe geldik. İnanıyorum ki bu organizasyon güzel şeyleri de beraberinde getirecektir. Önümüzdeki yıllarda bunu nasıl daha da genişletebileceğimizi düşünüyoruz.” dedi.

DERECEYE GİRENLER

Turnuvanın En Centilmen Kadın Sporcusu Hürsan Tekstil firmasından Meral Turan, En Centilmen Sporcu Bahar Tekstil’den Hamdi Baskan olurken turnuvanın en centilmen takımı Nesa Tekstil B takımı oldu. Tek kadınlar kategorisinde mansiyon ödülünü Bahar Tekstil’den Fatma Gezici alırken üçüncü Deniz Tekstil Örgü firmasından Evrim Yarımca, ikinci Deniz Tekstil Örgü’den Yeliz Kınayer, birincilik ise Hürsan Havlu’dan Fatma Şahin oldu. Takım müsabakalarında klasmanda dereceye giren takımlarda dördüncü Fatih Profil C, üçüncü AFZ Gelişim Tekstil, ikinci Hürsan Tekstil A Takımı, şampiyon ise Bahar Tekstil oldu.

Takım müsabakalarında ana tabloda dereceye giren takımlar da turnuva sonunda kupalarını aldı. Ana tabloda dördüncü olan takım Akürün Tekstil, üçüncü Fatih Profil A Takımı oldu. Denizli OSB Müdürlüğü A Takımı ikinciliği elde ederken şampiyonluğu göğüsleyen takım ise Pamukkale Üniversitesi OSB Semt Polikliniği oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.