enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5025
EURO
34,8826
ALTIN
2.437,41
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

DTB Başkanı Tefenlili, Basın Bayramını Kutladı

DTB Başkanı Tefenlili, Basın Bayramını Kutladı
A+
A-

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. DTB Başkanı Tefenlili, basının, toplumun gözü, kulağı ve sesi olduğu belirterek, demokrasinin vazgeçilmezlerinden biri olduğunu vurguladı.

Basının, toplumun aydınlatılmasında çok önemli bir görevi olduğunu hatırlatan Başkan Tefenlili, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Mesai kavramı gözetmeksizin gece gündüz halkın doğru haber alma ihtiyaçlarını karşılayan, halkın bilgilendirilmesini sağlayan ve halkın sorunlarını gündeme getirerek onların sesi olan tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Meslek ilkelerine bağlı, özgür, tarafsız bir şekilde mesleklerini icra eden basınımız, önemli bir sorumluluğu üzerine almakta ve görevini başarı ile yerine getirmektedir. Toplumun aydınlanması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan basınımız, demokrasinin korunmasında ve gelişmesinde de önemli bir role sahiptir.

İlimizde ve ülkemizde, sorumluluk bilinci ve mesleki ilkelerinden ödün vermeden zor şartlar altına mesleğini icra eden, yazılı, görsel ve işitsel alanlarda faaliyet gösteren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını tekrar kutlar, icra ettikleri önemli görevde üstün başarılar dilerim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.