enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5211
EURO
34,7870
ALTIN
2.420,02
BIST
9.708,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C

DTB Başkanı Tefenlili’den Zafer Bayramı Mesajı

DTB Başkanı Tefenlili’den Zafer Bayramı Mesajı
A+
A-

Denizli Tüccar, Sanayici ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. 30 Ağustos Zaferi’nin şanlı tarihimize altın harflerle yazıldığına dikkat çeken Başkan Tefenlili Milletimizin bağımsızlık sevdasından asla vazgeçmeyeceğini vurguladı.

Başkan Tefenlili mesajında şu açıklamalara yer verdi:

“Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesinin yıldönümünü büyük bir gururla kutluyoruz. Tarih boyunca hiç kimsenin boyundurluğu altında yaşamayan yüce milletimiz Başkomutanlık Meydan Muharebesinde tüm dünyaya bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini göstermiştir.

Bugün, Atalarımızın bu güzel vatanı hangi zor şartlar altında bizlere bıraktığının farkındayız. Çok çalışarak, üreterek, istihdam yaratarak Atalarımızın bu güzel mirasını kalkındıracak ve gelecek nesillere güçlü bir şekilde aktaracağız.

Bu duygu ve düşünceler ile haklı gururunu yaşadığımız Zafer Bayramının yıldönümünde, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan toprağı için mücadele eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyorum”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.