enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5044
EURO
34,6592
ALTIN
2.477,33
BIST
9.610,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Açık
22°C

Başkan Erdoğan, Anneler Günü’nü Kutladı: “Dilerim en kısa zamanda yine doyasıya sarılırız”

Başkan Erdoğan, Anneler Günü’nü Kutladı: “Dilerim en kısa zamanda yine doyasıya sarılırız”
DTO
10.05.2020
A+
A-

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Erdoğan, annelerin, çocuklar ve hayattaki önemine dikkat çeken yazılı mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Annelerin, bizdeki emekleri çok fazladır… Anneler, birer sanatçıdırlar; en büyük eserleri ise evlatlarıdır. Fiziksel ve ruhsal olarak gelişimimizi sağlayan öğretileri, ilk olarak annelerimizden alırız. Onlar, bizim, sağduyulu, ilkeli ve ayakları üzerinde durabilen bireyler olarak yetişmemiz için büyük emek sarf ederler. Bizi millet yapan değerlerin oluşturulmasında da daha büyük katkıya sahip kimse yoktur. Üzerimizde o kadar hakları vardır ki; ne yapsak ödeyemeyiz. Sürekli yanlarında olduğumuz aile büyüklerimizden ve annelerimizden, bugünlerde sağlıkları için uzak kaldık. Belki de birçoğumuz annelerimizi uzun süredir göremedi ve maalesef bu kez Anneler Günü’nü buruk kutluyoruz. Umarız, bir an önce bu salgın sona erer ve annelerimiz ile büyüklerimize doyasıya sarılırız. Bu duygu ve düşüncelerle, devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anneleri Zübeyde Hanım, gazilerimiz ve şehitlerimizin eşleri ile anneleri başta olmak üzere, tüm annelerimizin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü kutluyorum. Hepsine sağlıklı, huzurlu, mutlu ve çok daha güzel günler diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.