enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5998
EURO
34,8065
ALTIN
2.490,16
BIST
9.464,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Başkan Erdoğan, Halkın Ramazan Ayını Kutladı:”Huruzr ve sağlık diliyorum”

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Ramazan ayı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Ramazanlar, toplumsal birlik ve beraberlik ile kardeşliğin yoğun yaşandığı bir dönemdir. Herkese, sağlık ve huzur içinde geçireceğimiz güzel bir ramazan diliyorum.” dedi.

Başkan Erdoğan, Halkın Ramazan Ayını Kutladı:”Huruzr ve sağlık diliyorum”
DTO
12.04.2021
A+
A-

Üç ayların sonuncusu ramazana ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “Farklı coğrafyalardaki farklı dil ve renklerden Müslümanlar’ın aynı sofrada buluştuğu, lokmasını ve varını paylaştığı, kardeşliklerini pekiştirdiği ramazan ayı, toplum olarak da birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ettiğimiz, toplumsal dayanışmanın arttığı müstesna günlerdendir. Hepimizi aynı amaç doğrultusunda kenetleyen, bizi biz yapan değerlerimiz, ramazanlarda daha bir yoğun yaşanır. Bu kutsal ayın, ülkeler arasındaki barışın sürmesine, insanlığın huzur bulmasına ve insanların refahının artmasına vesile olmasını diliyorum. Pandemiden kurtulup, sağlıklı ve huzur içinde geçireceğimiz nice ramazanlara, yine bu güzel duygularla hep beraber ulaşmayı arzu ediyoruz. Mübarek Ramazan ayınızı kutluyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.