enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3105
EURO
35,0957
ALTIN
2.279,29
BIST
8.961,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Başkan Erdoğan, Oyunu Kullandı

Başkan Erdoğan, Oyunu Kullandı
15.05.2018
A+
A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, 74. Genel kurulunu yaptı. Denizli Ticaret Odası, genel kurula Oda Başkanı Uğur Erdoğan ile Meclis Başkanı Salih Sarıkaya’nın aralarında yer aldığı 17 kişilik bir heyetle katıldı. Ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşunun seçim sürecini tamamladığını hatırlatan DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “Oda ve borsalar ile üyelerinin heyecanını tazeleyip güç verecek bu büyük organizasyon, güçlü ve büyük Türkiye yolunda atılan en önemli adımlardan biridir. Yeni hedefler, yeni ufuklar ve yeni heyecanlarla, kaldığımız yerden bu yolda ve yönde koşmaya devam edeceğiz!” dedi.

Yurt genelinden 1562, Denizli Ticaret Odası’ndan da 16 genel kurul delegesinin sandığa gittiği TOBB’un 74’üncü seçimli genel kurulu tamamlandı. Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın doğal delege olduğu genel kurulda, DTO’nun genel kurul delegeleri Haluk Lenger, Bayram Ali Çoban, Yavuz Aki, Cevdet Çiftçi, Mesut Yılmaz, Nazmi Çolak, Erol Kaya, Ali Önal, Kasım Karakaş, Halil Öztürk, Murat Çetintaş, Yakup Öğütcen, Mehmet Ali Mazı, Ali Taşevli ve Öztürk Taştan oy kullandı.

Oyunu kullanmasının ardından 74. TOBB Genel Kurulu’nu değerlendiren Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, seçim sonuçlarının ortaya çıkması ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde yönetim ile konsey ve kurul üyelerinin, delegelerin oylarıyla yeniden belirlenmesiyle başlayan yeni dönemin, oda ve borsalarla üyelerine farklı bir dinamizm kazandıracağına inandığını söyledi. Başkan Erdoğan, “Büyük ve güçlü Türkiye hedefimize ulaşmak için bu tür organizasyonlar ayrı bir önem taşıyor. Seçimler, ekonomi ve ticarete yön veren unsurların heyecanını tazeliyor! Denizli Ticaret Odası olarak, genel kurul delegelerimizle birlikte biz de demokrasinin gereğini yerine getirdik. Yurdun dört bir tarafındaki oda ve borsalarımız gibi biz de Denizli heyeti olarak, oda ve borsalarımızın genel kurul delegeleriyle oradaydık. Oyumuzu kullandık. Böylelikle, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak, iş dünyamızın dolayısıyla ülkemizin nabzını tutan oda ve borsalarımızın seçim süreci tamamlandı. Yeni hedefler, yeni ufuklar, yeni heyecanlarla, kaldığımız yerden ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. TOBB Genel Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun tek başına yeniden aday olup güven tazelediği genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Millete hizmet etmek için çıktığımız bu yolda bize destek vererek güçlendiren üyelerimizi, genel kurulumuzda temsil etmenin onurunu yaşadık. Onlara da bizleri buralara kadar getirdikleri için teşekkür ediyor, bu vesileyle herkese ağız tadıyla ve sağlıcakla geçirecekleri bir ramazan ayı diliyorum.” dedi.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan Ticaret Odaları Konseyi’ne de seçildi.Denizli’den Ticaret, Sanayi ve Borsa başkanları, kendi konseylerinde yer aldı.Buldan Ticaret Odası Başkanı Halil Baştürkmen de Ticaret Odaları Konseyinde yedek üye olarak yer aldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.