enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0710
ALTIN
2.294,30
BIST
8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Başkan Erdoğan, Yeni Döneme Hızlı Başladı

Başkan Erdoğan, Yeni Döneme Hızlı Başladı
20.04.2018
A+
A-

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, 13 gün gibi kısa bir sürede Meclis üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile TOBB ziyaretlerinden oluşan “Başkent çıkarması”nın ardından bu kez de yönetim kurulu, meclis ve meslek komiteleri üyeleri ile bir araya geldi. Kaynaşma ve istişare yemeği düzenleyerek, hızlı bir şekilde sahaya indi. Başkan Erdoğan, yeni dönemin ilk organizasyonunda, 2018’in yol haritasını çizmek için bundan sonra daha sık bir araya geleceklerini belirtti. Üyelere hitap ettiği kısa konuşmasında “Benim ekibime inancım ve güvenim tamdır. Ne yaparsak ekip olarak yapacağız ve hep birlikte başaracağız!” dedi.

Denizli Ticaret Odası, yönetim kurulu, meclis ve meslek komite üyelerini, Dedeman Park Otel’de bir araya getirerek yeni dönemin çalışmalarını başlattı. Yemek öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Erdoğan, seçim öncesinde nasıl bizzat sahada olup tek tek üye ziyareti gerçekleştirdiler ise, seçim sonrasında da aynı hızla yine alana inip planlı programlı esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam edeceklerini dile getirdi. Erdoğan, “Üyelerimizin dertleriyle dertleneceğiz. Onların beklenti ve isteklerini dinleyeceğiz. Var olan eksiklik veya öngörülen noktaları, meclisimize taşıyacağız. Meclisimizden de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, ilgili bakanlıklar, yerel yönetimler ve belediyeler gibi mercilere daha doğrusu nereye gitmemiz gerekiyorsa gidip sonuna kadar takip edeceğiz. Ve ne yapılması gerekiyorsa, hepsini yapacağız. Yapacağımız her bir faaliyet sonucunda, ticaret odasının bu şehirdeki varlığını ve üyeleri ile esnafına sahip çıktığını daha net bir şekilde göstereceğiz. Bu konuda ekibime inancım ve güvenim tamdır” dedi.

 

BAŞKAN ERDOĞAN: “BİZ, BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 

Ticaret Odası olarak çok büyük bir aile olduklarını da ifade eden Başkan Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası’nın faaliyetleri her geçen gün artıyor. Bundan sonra da bir veya daha fazla komiteyle bir araya gelerek, görüşlerimizi ortaya koyup istişare ederek, faaliyetlerimizi artırmaya çalışacağız. Burada bizlerin eksikliklerimizi görebilmemiz ve öneriler alabilmemiz için komiteler önemli bir rol üstleniyor. Komiteler çalışır ve kendi sektörleriyle ilgili konuları gündeme getirirse, Denizli’mizin tüm sektörlerinin sorunlarını giderme noktasında, elimiz daha fazla taşın altında olacak. Bu sebeple bu toplantıları önemseyelim ve katılalım. Bize gelen her konuyu da çözmek için el birliğiyle çalışmalarımıza devam edelim. Kişiler yalnız başına hiçbir şey yapamaz… Ancak, ekip olursak hep birlikte başarırız” diye konuştu.

 

BAŞKAN ERDOĞAN: “NEFES KREDİSİ İÇİN TÜM İMKANIMIZI SEFERBER ETTİK”

 

Denizli Ticaret Odası olarak özellikle nefes kredisi ile ilgili var olan tüm finansmanı olduğu gibi üyelere aktaracaklarını da söyleyen DTO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, “Şükürler olsun; seçimin hemen ardından finansmanımızı dört bankaya gönderdik. Şu an ciddi anlamda birçok bankada bu kaynağın kullanıldığını görmekteyim ve son derece mutluyum. Yeni yapılacak ortak hizmet binamızın da hazırlık aşaması bitti; şu anda resmi süreç işliyor. Üyelerimizin faaliyetleri ile Denizli’mizdeki diğer kurum ve kuruluşların toplantı gibi organizasyonlarını yapma noktasında daha düzgün ve rahat edebilecekleri bir ortam hazırlıyoruz” diye konuştu.

 

 

 

YENİ DÖNEMİN İLK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI DA YAPILDI

 

2018-2022 dönemini kapsayacak meslek komitesi, meclis üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği seçimleri sonrasında, Denizli Ticaret Odası’nda ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda, Uğur Erdoğan başkanlığındaki yönetim kurulu görev dağılımını tamamladı. Hasan Aracı ile Nilgün Ök’ün başkan yardımcılığına getirildiği yönetim kurulunda, sayman üye ise Ramazan Çelikkol oldu. Melek Sözkesen, Ferruh Dalkılınç, Hasan Kocabay, Hikmet Alpaslan, İbrahim Şenel, Kemal Tuncer ile Musa İmançlı da yeni dönemde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

 

BAŞKAN ERDOĞAN: “ESNAFIMIZA DAHA FAZLA DOKUNACAĞIZ”

 

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu üyeleri, yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu; “Esnafımıza daha fazla dokunacak, önceki dönemde olduğu gibi yine her fırsatta onlarla bir araya gelip, sürekli istişare halinde olacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.