enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0710
ALTIN
2.294,30
BIST
8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Başkan Erdoğan:”Halkımızın huzur ve güvenliği, kahraman polisimizin eseridir”

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşu dolayısıyla yaptığı açıklamada, teşkilat mensuplarına minnet ve şükranlarını sundu. Başkan Erdoğan, “Canımızı, malımızı, huzur ve güvenliğimizi, 7 gün 24 saat koruyup güvence altına alan kahraman polis teşkilatımızın Polis Haftası’nı kutluyorum.” dedi.

Başkan Erdoğan:”Halkımızın huzur ve güvenliği, kahraman polisimizin eseridir”
DTO
10.04.2021
A+
A-

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı; Polis Haftası’nı kutladı. Başkan Erdoğan, mesajında “Ülkemizde huzur ve güvenliğimizi sağlayan güvenlik güçlerimizin en önemli unsurlarından biri de polis teşkilatımızdır. Emniyet personelimiz, oldukça zor ve kutsal bir görevi, en iyi şekilde yerine getirmektedir. Başarılarıyla tüm dünyaya örnektir. Halkımızın huzur ve güvenliği için vatanımızın her köşesinde 7 gün 24 saat cansiperane çalışan polisimizle gurur duyuyoruz. Canımız ile malımızı emanet ettiğimiz ve kendi hayatları pahasına bunları koruyan, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlayan polis teşkilatımızın Polis Haftası’nı kutluyor, başarılarının katlanarak artmasını diliyorum. Görevi uğruna canını feda etmiş kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, bu şehitlerimizin aileleri ile silah arkadaşlarına ise başsağlığı diliyorum. Aynı uğurda hayatını ortaya koymuş gazilik mertebesine ermiş vatansever polislerimize de şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.