enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Başkan Erdoğan:”Nevruz Bayramı, Birlik Ve Beraberliğimizin De Sembolüdür”

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Nevruz Bayramı’nın baharı müjdelediğini belirterek, “Toplumumuz için ayrı bir öneme sahip olan Nevruz Bayramımız, birlik ve beraberliğimizin de sembolüdür. Bugün Avrupa’dan Asya’ya çok büyük bir coğrafyada hüküm süren Türk Milleti olarak, bahardan önceki bayramımıza kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Başkan Erdoğan:”Nevruz Bayramı, Birlik Ve Beraberliğimizin De Sembolüdür”
DTO
21.03.2021
A+
A-

Nevruz Bayramı dolayısıyla yazılı açıklama yapan DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, şunları söyledi: “Nevruz, toplumumuz için yüzyıllardır ayrı bir önem ifade eden tarihimize kök salmış bir geleneğimizdir. Birlik ve beraberliğimizin sembolü, baharın müjdecisidir. El birliğiyle geçmişimizden geleceğe taşıdığımız kültürel bir değerimizdir. Toplumsal bağlarımızdan biri de olan böyle değerli bir birikimin, korunarak yarınlara aktarılmasının çok önemli olduğunu biliyoruz. Bugün Avrupa’dan Asya’ya çok büyük bir coğrafyada hüküm süren Türk Milleti olarak, bahardan önceki büyük bayramımıza kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Herkese sağlıklı, huzurlu ve bereketli günler diliyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.