enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4978
EURO
34,5801
ALTIN
2.476,93
BIST
9.575,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Açık
22°C

Denizlili STK’lar’dan İdlib açıklaması: Kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, İdlib’de gerçekleştirilen hain saldırıyı kınayarak, “Muzaffer ordumuzun zaferden zafere koşması için, üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız” dedi.

Denizlili STK’lar’dan İdlib açıklaması: Kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız!

81 ilde 30’a yakın meslek kuruluşu, sendika konfederasyonu ve sivil toplum kuruluşunun yaptığı açıklamaya DTO Başkan’ı Uğur Erdoğan’da destek verdi.

İdlib’de şehit olan kahraman Türk askerlerinin ardından Türkiye’nin dört bir yanında yapılan Bahar Kalkanı Harekat’ı için yapılan basın açıklamasında konuşan Başkan Erdoğan “Bugüne kadar şehit olan tüm civan yiğitlerimizi, kahraman cengaverlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, huzurlarında saygıyla eğiliyoruz. Yaralı askerlerimize, acil şifalar diliyoruz. Acımız derin ancak, biliyoruz ki şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacaktır. Şehit aileleri, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile aziz milletimize başsağlığı diliyoruz. İş dünyamız ve sosyal hayatımızı temsil eden oda, borsa, birlik, sendika ve dernekler olarak, sayıları 100 bini bulan tüm üyelerimizle, Denizlili hemşerilerimizler, başta şehit aileleri olmak üzere TSK ve kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız.

‘ÜZERİMİZE NE DÜŞERSE YAPMAYA HAZIRIZ’

Muzaffer ordumuzun zaferden zafere koşması için, üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız emir biliriz. Şunu çok iyi biliyoruz ki şanlı ay yıldızlı al bayrağımız varsa bağımsızlığımız var biz varız. Dosta güven veren, düşmana korku salan güçlü bir ordumuz varsa, bu topraklarda huzur içinde ve güvendeyiz. Her Türk, vatanı ve bağımsızlığı için canı dahil neyi var neyi yoksa bir an bile gözünü kırpmadan verir. Türk’ün vatan sevgisi, şüphe götürmez; çünkü imandandır. Her Türk asker doğar. Unutmayalım ki devletimiz varsa biz de varız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.