enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3287
EURO
35,0694
ALTIN
2.309,08
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

DTO, Aşure ile birleştirici oldu.. Başkan Erdoğan: Zorluklar paylaşıldıkça kolaylaşıyor!

DTO, Aşure ile birleştirici oldu.. Başkan Erdoğan: Zorluklar paylaşıldıkça kolaylaşıyor!
27.08.2021
A+
A-

Bu yıl 8’incisi düzenlenen DTO’nun hizmet binası önündeki geleneksel aşure hayrına vatandaş büyük ilgi gösterdi.

DTO’NUN AŞURE HAYRI DENİZLİ’Yİ BULUŞTURDU

10 bin kişilik aşure hayrı etkinliğine Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Denizli Milletvekili Şahin Tin, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, Denizli İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Veysel Yanık, Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, Denizli İŞKUR İL Müdürü Fatih Işık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Süleyman Erdoğan, Ticaret İl Müdürü Cihat Özdemir, Denizli Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Avukat Fatih Durmaz, MHP İl Başkanı Ziya Gökalp, MHP Pamukkale İlçe Başkanı Avukat Mehmet Ali Yılmaz, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Adnan Selçuk, Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci, Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri, DTO meclis üyeleri, meslek komitesi üyeleri ile yüksek istişare kurulu üyeleri, diğer kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda basın mensubu ve vatandaş katıldı.

BAŞKAN ERDOĞAN: “ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE AŞMAMIZA VESİLE OLSUN”

Denizli Ticaret Odası olarak toplumsal birlikteliğe katkı sağlamak istediklerini söyleyen Başkan Erdoğan, “İçinde aşure günü gibi kim olursa olsun ne olursa olsun birbirinden farklı insanları aynı günde aynı yerde buluşturan bir güzel anı bulunduran mübarek Muharrem ayının sonuna geldik. Tüm dünya gibi ülkemiz de zor günlerden geçiyor. En başta pandemi; sonra yangınlar, seller, şehitler derken zor zamanlar gördük. İnşallah; bugünkü gibi bu ay içinde yapılan hayırlar vesile olur da bu musibetler son bulur. Ve hepsinden de önemlisi, şunu bir kez daha gördük ki; acılar paylaşıldıkça azalıyor. Zorluklar paylaşıldıkça kolaylaşıyor. Yeter ki tıpkı bugünkü gibi, her zaman beraber olalım. Birbirimize sahip çıkalım. Bir olalım; tek ses, tek yürek olalım” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.