enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

DTO Başkanı Erdoğan: Biz, Güçlü Bir Aileyiz

DTO Başkanı Erdoğan: Biz, Güçlü Bir Aileyiz
14.06.2018
A+
A-

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, kurumdaki personelle bayramlaştı. Kısa bir konuşmayla çalışma arkadaşlarına seslenen ve bayramlarını tebrik eden Başkan Erdoğan, Denizli Ticaret Odası’nda hizmetlerin yerinde ve zamanında yapıldığını belirterek, “Biz güçlü bir aileyiz… Hizmetlerimizi daha farklı ve daha hızlı hale getirip, üyelerimizdeki memnuniyeti üst seviyelere çıkaracağız.” dedi.

 

DTOYönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla, personeli ile biraraya geldi.

PERSONELİNDEN ÖVGÜYLE SÖZ ETTİ

Günün anlam ve önemine dair konuşmasında, “Ailenizle, mutlu bir bayramgeçirmenizi diliyorum.” diyen Başkan Erdoğan, çalışanları arasındaki dayanışmadan ve kurumdaki iş disiplininden övgüyle söz etti. Bu arada, daha iyisinin de mümkün olduğuna dikkat çekti.

BAŞKAN ERDOĞAN: “HİZMETLERİMİZ, YERİNDE VE ZAMANINDA!”

Kurum çalışanlarının iyi eğitimli ve potansiyelinin yüksek olduğunu da ifade eden DTO Başkanı Erdoğan, “Biz, bir aileyiz… Odamızda yürütülen hizmetler, yerinde ve zamanında! Bildiğiniz gibi üyelerimiz, seçimlerde bizlere yüzde 100’lük bir destek verdi. O nedenle, hizmetimizin her geçen gün daha farklı olması gerekiyor! Birimler bazında sizlerle biraraya gelip, daha sık istişarede bulunacağız ve eksik veya hatalarımızı asgariye indireceğiz. İnanıyorum ki; bu sayede, çalışma arkadaşlığı bağlarını da güçlendireceğiz. Tekrar bayramınızı kutluyor, ağız tadında güzel bir bayram yaşamanızı temenni ediyorum.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.