enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3160
EURO
35,0944
ALTIN
2.294,93
BIST
9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

DTO Başkanı Erdoğan, STK’lar ile bir arada

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerinin yanı sıra Denizli’deki sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ediyor. Amacının kurumlar arası iş birliğini arttırmak olduğunu ifade eden Başkan Erdoğan, “Diğer sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri ve üyeleri ile istişarelerimiz, kurumlar arası köprüleri kuvvetlendirecek, yeni iş birliklerine yol açarak şehrimiz adına iş yapma istek ve gücümüzü artıracaktır.” dedi.

DTO Başkanı Erdoğan, STK’lar ile bir arada
13.03.2020
A+
A-

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, kısa bir süre önce genel kurula giden ve yönetimini yenileyen Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC)’ni ziyaret etti. Hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Erdoğan’a, Denizli Ticaret Odası Başkan Yardımcıları Melek Sözkesen ile Hasan Aracı, Genel Sekreter Ali Rıza Tekin ve Özel Kalem ve Medya Sorumlusu Ömer Altıntaş da eşlik etti. Başkan Erdoğan ile ekibini, DGC Başkanı Muhammet Karaçay ile yönetim kurulu üyeleri Gazeteci Mesut Güler, Sevim Say, Ayhan Çimendağ, Metin Akman ve Sırrı Doğan ağırladı.

DGC BAŞKANI KARAÇAY İLE EKİBİNİ KUTLADI

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin 50’nci kuruluş yıldönümünde başkan seçilen Muhammet Karaçay ile yönetimini tebrik eden Başkan Erdoğan, Denizli basını ile her zaman iç içe olduklarını ve fikir alışverişi yaptıklarını, zaman zaman birlikte projeler de gerçekleştirdiklerini belirtti.

HAK-İŞ’İ ZİYARET ETTİ

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. HAK-İŞ Konfederasyonu Denizli İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez ile konfederasyona bağlı sendika başkanları ve yöneticileri ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Erdoğan, çalışmaları hakkında bilgi aldı. Sonrasındaki sohbette ise, Denizli Ticaret Odası’ndaki faaliyetleri, 2020 Denizli Yılı çalışmaları ile projelerini anlattı.

DİMSİAD YÖNETİMİ İLE EVİNİ YENİLE DENİZLİ KAMPANYASI’NI DĞERLENDİRDİ

Başkan Erdoğan’ın son durağı, Denizli İnşaat Malzemesi Satıcıları İş Adamları Derneği (DİMSİAD) oldu. Burada da dernek yönetimi ile buluşan Erdoğan, yakın zamanda gerçekleştirecekleri “Evini Yenile Denizli Kampanyası” ile ilgili istişarede bulundu. Dernek üyelerinin şehitler için yaptığı lokma hayrının kabul olmasını diledi.

BAŞKAN ERDOĞAN: “ORTAK PAYDAMIZ DENİZLİ’Yİ KONUŞUYORUZ”

DTO Başkanı Erdoğan, ziyaretlerle ilgili olarak, “Kurumlar arası iş birliğini önemsiyoruz. Bunun için de bulduğumuz her fırsatta, üyelerimizin yanı sıra odalar ve dernekler gibi sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelip, ortak paydamız Denizli’mizi konuşuyoruz. İlimizde hizmet veren sivil toplum kuruluşları ile bu tür istişarelerimizin, kurumlar arasındaki köprüleri kuvvetlendirdiğine inanıyoruz. Ziyaretlerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.