enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3301
EURO
35,0755
ALTIN
2.307,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

DTO Başkanı Erdoğan, Ziraat Bankası ile Protokol İmzaladı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ile Ziraat Bankası Denizli Bölge Yöneticiliği Satış ve Performans Yöneticisi Erhan Tekin, TOBB ve Ziraat Bankası iş birliğiyle hazırlanan Tedarik Zinciri Finansman Programı kapsamındaki Güvenli Ticaret Sistemi-Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı’nın DTO üyelerine yönelik protokolünü imzaladı.

DTO Başkanı Erdoğan, Ziraat Bankası ile Protokol İmzaladı
DTO
17.12.2020
A+
A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın katılımlarıyla tanıtılan “Tedarik Zinciri Finansman Programı” kapsamında, Ziraat Bankası tarafından “Güvenli Ticaret Sistemi-Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” adı altında bir finansman kaynağı uygulamaya koyuldu. Ziraat Bankası Denizli Bölge Yöneticiliği Satış ve Performans Yöneticisi Erhan Tekin, bankanın Girişimci Şube Müdiresi İmren Özek, Denizli Şube Müdürü Engin Çekici ve Müşteri İlişkileri Yetkilisi Hüseyin Ekiz ile, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret ederek, programla ilgili protokolü imzaladı. Bu sayede, alıcılar ile satıcılar arasında büyük bir tedarik zinciri kuruldu.

AYRINTILI BİLGİ, ZİRAAT BANKASI ŞUBELERİ İLE BANKANIN MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİNDEN ALINABİLECEK

Protokolün her iki taraf için hayırlı olmasını temenni eden Ziraat Bankası Denizli Bölge Yöneticiliği Satış ve Performans Yöneticisi Erhan Tekin, “İsteyenler, detaylı bilgi ve ilgili üründen hem ÜİY-POS müşterisi, hem de Bankkart Başak müşterisi olarak yararlanmak için en yakın Ziraat Bankası şubesine veya varsa müşteri temsilcilerine başvuruda bulunabilirler. Üyelerinize, önemli bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu.

BAŞKAN ERDOĞAN: “HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN”

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan da, imzanın ardından yaptığı açıklamada, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz ve Ziraat Bankamızın iş birliğiyle hazırlanan Tedarik Zinciri Finansman Programı kapsamındaki Güvenli Ticaret Sistemi-Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı protokolümüzü imzaladık; Denizli Ticaret Odamızın üyelerine hayırlı ve uğurlu olsun. Üyelerimize, önemli bir avantaj sağladık. Bu sayede, alıcı ve satıcı arasındaki tahsilat riski ortadan kalkıyor; alıcılar açısından ürün ve hammaddeye daha hızlı ve kolay ulaşma imkânı tanınıyor. Ayrıca, satıcıların hem tahsilat riskini ortadan kaldırıyoruz hem de POS’ta piyasa koşullarına göre daha uygun maliyetle finansman ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlıyoruz” dedi.

DTO ÜYELERİNE, ÖZEL FİYATLAMA VE VADE AVANTAJI SAĞLIYOR

Denizli Ticaret Odası üyelerine, iş yeri ve kurumsal kart alt yapısı üzerinden özel fiyatlama ve vade avantajı sunulan uygulamayla, alıcı ve satıcılar kendi nakit akışlarına uygun ödeme takvimi oluşturabilecekler. Sisteme katılacak alıcı ve satıcılar kendi aralarındaki ticareti, kartlı ödeme sistemi üzerinden güvenli bir şekilde yaparak, bu sayede iş hacimlerini de arttırabilecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.