enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5511
EURO
34,9030
ALTIN
2.437,98
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

”Elbirliğiyle aşamayacağımız zorluk yoktur”

”Elbirliğiyle aşamayacağımız zorluk yoktur”
DTO
07.04.2020
A+
A-

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, halkın Berat Kandili’ni kutladı; bu gece yapılacak dua ve ibadetlerin sağlıklı ve mutlu günlere vesile olmasını . Başkan Erdoğan, “Bugünler de geçer. Yeter ki, umudumuzu yitirmeyelim. Tedbir kuldan, takdir Allah’tan. Biz gereğini yapıp beraatimizi diledikten sonra kimseyi kimsesiz bırakmayan Yaratanımız da elbet bize de bir çıkış yolu gösterecektir. Beraat Kandilinizi kutlar, esenlikler dilerim.” dedi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Berat Kandili mesajında şu görüşlere yer verdi: “Dünyayı saran bir salgınla mücadele ediyoruz. Zor günlerden geçiyoruz ancak, elbet bundan da berat edecek ve inşallah çok daha güzel günlere kavuşacağız. Beraatimize bizi tez elden kavuşturacak fiili dualarımızın yanında bu ulvi gecede de Rabbimize yalvarıp, birbirimiz için sağlık, afiyet, birlik ve dirlik dileyelim. Birlikte hareket ederek, toplumsal dayanışmamızdan ödün vermeden milletçe aydınlık günlere yelken açalım. İnsanlığı zorda bırakan bu sıkıntımızı elbirliğiyle aşalım. Her daim olduğu gibi bu gece de dualarım sizlerle. Sizler de bizlerden hayır dualarınızı eksik etmeyin. Berat Kandilinizi kutlar, esenlikler dilerim.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.