enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5025
EURO
34,8826
ALTIN
2.437,41
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

DTO Başkanı Erdoğan’dan Down Sendromlular Günü mesajı:”Farkındayız”

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Down Sendromlular Farkındalık Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Erdoğan, “Down sendromlu bireylerimiz, toplumumuzun birer parçasıdırlar; sosyal hayatımızın içindedirler. Onların farklı değil +1 olarak yanımızda durduklarının farkındayız.” dedi.

DTO Başkanı Erdoğan’dan Down Sendromlular Günü mesajı:”Farkındayız”
DTO
21.03.2021
A+
A-

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, “Down sendromlu bireyler, kromozom sayılarının fazla olması sebebiyle, diğer insanlara göre farklıdırlar. Ancak bu, sosyal hayatın içinde olmalarına engel değildir. Onların yadırganması, yanlış bir tutumdur. Çünkü, down sendromlular da bizim gibi bireylerdir. Bizler, onların farklı değil +1 olarak yanımızda durduklarının farkındayız. Bu yöndeki toplumsal farkındalığın daha da artmasını diliyor, down sendromlu bireylerimiz ve ailelerine mutlu ve huzurlu günler diliyorum.” Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.