enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5217
EURO
34,7876
ALTIN
2.423,00
BIST
9.733,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

DTO Başkanı Erdoğan’dan Kurban Bayramı mesajı

DTO Başkanı Erdoğan’dan Kurban Bayramı mesajı
DTO
30.07.2020
A+
A-

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajı şöyle: “İnsanların birbirini daha çok düşündüğü ve birbirine daha fazla vakit ayırdığı, bazı özel zaman dilimleri vardır… Bunlardan biri de bayramlardır. Bayramlarımız, millet olarak buluşma, kavuşma ve paylaşma zamanlarımızdır. Sevinçlerimizin de arttığı anlardır. Birlikte toplum olduğumuzu, hep birlikte daha güçlü durduğumuzu ve huzur bulduğumuzu hatırladığımız, müstesna günlerimizdir.

Denizli’miz ise, çalışkanlığı ve üretkenliği ile takdir toplayan bir şehirdir. İnsanımız, oldum olası emeğin kıymetini bilen, çalışana el veren, birlikte çalışıp kazanan ve kazandığını paylaşarak dayanışan, güzide bir toplumdur. Denizlililer, aynı zamanda, ihtiyaçlısını unutmayan, birbirini gözeten hayırseverlerdir; varını yoğunu bölüşerek mutlu olmuş ve huzur bulmuşlardır.

Unutmamalı ki; birbirimizi sevdikçe ve arayıp sordukça, birbirimize kol kanat gerdikçe, her günümüz bayram olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nızı kutlarım; aileniz ve sevdiklerinizle, umudunuzun hayat bulduğu, hayallerinizin gerçeğe dönüştüğü, huzurlu, sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.