enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5893
EURO
34,7427
ALTIN
2.497,91
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

DTO Seçimleri Gerçekleşiyor,Başkan Erdoğan Oyunu Kullandı

DTO Seçimleri Gerçekleşiyor,Başkan Erdoğan Oyunu Kullandı
DTO
02.04.2018
A+
A-

Denizli Ticaret Odası (DTO) seçimleri 2 Nisan 2018 Pazartesi günü yapıldı. DTO’nun 16 bin 443 üyesinden seçime katılma yetkisi bulunan aktif 9 bin 422 üyesi, sandığa gitti. Üyeler, oylarıyla 30 ayrı meslek komitesinde yer alacak isimler il 76 kişilik Denizli Ticaret Odası Meclisi’ni belirledi. Meclis üyeleri ise, 11 kişilik yönetim kurulu ile meclis başkanını seçecek.

18 aylık görev süresinden sonra seçime katılan Başkan Uğur Erdoğan, oy kullanma işleminin başlamasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sonuçların Denizli ekonomisi ve ticari hayatına hayırlı olmasını diledi. Erdoğan, “Göreve gelirken tüm sektörlerimizi temsil eden komitelerimizin ve üyelerimizin desteğini alarak işe başladık. Amacımız Denizli’mize, sektörlerimize ve esnafımıza en iyi hizmeti sunabilmekti. Bugün burada bu kalabalığı görünce de, oldukça başarılı olduğumuzu düşündük. Seçimin ardından Denizli’miz için devam eden icraatımızı tamamlayacak, yeni projeler için esnafımızın emrinde olacağız. Denizli, bölgesinde hem ihracat ve istihdam, hem de üye ve etkinlik açısından önemli bir şehirdir. Bize yine yetki verilirse, daha önce olduğu gibi yine üyelerimizle yol haritamızı belirleyeceğiz ve onlarla beraber çalışacağız. Komitelerimiz de bundan sonra sadece evrak üzerinde kalmayacak; her zaman esnafımızla beraber sahada olacak” dedi.

‘Bizim var oluş nedenimiz üyelerimize en iyi hizmeti sunmak’

Erdoğan,”Denizli’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan 17 bin üyesi,182 komitesi,meclisi, çalışan personeli DTO adayılığımız için bugün seçim gerçekleştiriliyor. Amacımız Denizlimiz’in geleceği ile ilgili sektörümüz, esnafımız için her zaman söylediğimiz gibi ‘Bizim var oluş nedenimiz olan üyelerimize en iyi hizmeti sunmak’ parolası ile bugün yeniden adayız. Bugün burda komitelerimiz ve üyelerimizin desteğini alarak geldik. İnşallah bugün de güzel bir sonuç alarak, Denizlimiz’e yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı tamamlamak için tüm esnafımızın emrinde olduğumuzu her zaman söylüyorum. Denizli hem bölgesinde hem Türkiye’de ihracat açısından,istihdam açısından ,etkinlik açısından önemli bir şehir olduğunu hep vurguluyoruz.

Basın Mensuplarına Teşekkür

Erdoğan,”Bugün 30 komitemizde sektörlerimizi kapsayan sektörlerimizle bu seçime giriyoruz. Burada bize destek veren ve buraya katılanların yoğun ilgi göstermesi bizi mutlu ediyor. Çünkü üyelerimizle yürüyüşümüzü her defasında söyledik. Yeni dönemde inşallah üyelerle beraber çalışarak yol haritamızı belirleyeceğiz. Komitelerimiz ile beraber evraklar üzerinde değil, sahada olmayı planlıyoruz. Onun için tüm çalışmalarımız hazır, faaliyetlerimizi hep beraber gerçekleştireceğiz. Burandan basın mensuplarına teşekkür etmek istiyorum. Bizim çalışmalarımızı sahaya indirdiğiniz, hatta Denizli sınırları dışına çıkardığınız için.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.