enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

DTO YİK Üyelerini Ziyaret Etti

DTO YİK Üyelerini Ziyaret Etti
DTO
08.07.2021
A+
A-

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, güne bu kez DTO YİK Üyesi iş adamı Ceyhan Saldanlı’yı Aydem’de ziyaret ederek başladı.

PROGRAMINA AYDEM İLE BAŞLADI

Aydem Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Saldanlı, Başkan Erdoğan ile ekibini, iş yerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip beğeni ile takip ettiği çalışmalarından dolayı kutladı.

Başkan Erdoğan ise, Denizli ekonomisine katkılarından dolayı teşekkür ettiği iş insanı Saldanlı’nın şehirde çığır açan büyük projelerle hemşehrilerinin de ufkunu açtığını söyledi. Erdoğan, ziyaret sonrasında ise, görüşmeleriyle ilgili olarak “Denizli iş dünyamızın duayen isimlerinden olan değerli büyüğümüzün, sektörleri ve Denizli’mizle ilgili görüşlerini aldık; DTO’daki üyelerimize yönelik çalışmalarımızı anlatıp istişarede bulunduk. Değerli katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

TURKUAZ TEKSTİL’DE DTO YİK ÜYESİ İLHAN YAŞAR’I ZİYARET ETTİ

Başkan Erdoğan daha sonra Turkuaz Tekstil’de DTO Yüksek İstişare Kurulu Üyesi İlhan Yaşar’ı ziyaret ederek sektörleri, ihracat, sanayi ve ticari hayat ile DTO’daki faaliyetleri ve Denizli üzerine fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra da bir başka Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Karacan Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Nurettin Sert ile görüştü. Başkan Erdoğan’ı Denizli Karacan Kurs’taki ofisinde ağırlayan Sert, Denizli Ticaret Odası’nın son yıllarda ivmesiyle dikkat çeken, ilgi duyulan bir yer haline geldiğini belirterek, bir sıçrayış olarak nitelendirdiği bu kayda değer başarıdaki en büyük payın Başakn Erdoğan ile ekibine ait olduğunu kaydedip teşekkür etti. Kendilerinin de bu bu yolda Başkan Erdoğan ile ekibine dolayısıyla şehrin kalkınmışlığına katkılarının olması için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Başkan Erdoğan ise ziyaretiyle ilgili olarak “Denizli’miz için el birliğiyle en iyisini yapmanın mücadelesini veriyoruz. Denizli Ticaret Odamız tüm fertleriyle büyük bir aile ve biz hep birlikte iyi ve güçlü bir ekibiz. Şehrimizdeki özel eğitim yatırımları, özel okullar ve kurslar ile ilgili değerlendirmede bulunduk. İlgi ve nezaketinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

İNŞAAT SEKTÖRÜNÜ ELE ALDILAR

Başkan Erdoğan programını DTO YİK Üyesi Ulus İnşaat’ın sahibi İzzet Serhat Çatalbaş’ı iş yerinde ziyaret ederek tamamladı; sektörleri, DTO’nun faaliyetleri ve projeleri üzerine koyu bir sohbetin olduğu görüşme, ziyaretin anısına çekilen güzel bir fotoğrafla son buldu.

BAŞKAN ERDOĞAN: “İLK KEZ BİZ BÖYLE BİR UYGULAMAYA İMZA ATTIK”

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, ziyaretleriyle ilgili değerlendirmesinde, “Türkiye’de odalar arasında ilk kez biz böyle bir uygulamaya imza attık. Geride kalan sürece baktığımızda da ne derece etkili ve önemli olduğunu bir kez daha anladık. Şehrimizin alanlarında duayen, kendini ispatlamış ve mesleki tecrübeleriyle geniş kitlelere faydalı olabilecek düzeydeki birbirinden değerli isimleriyle hem Denizli’mizi hem de odamızdaki faaliyetlerimizi değerlendiriyoruz. Onların fikirleri, önümüzü aydınlatıyor. Tecrübeleri bize yol gösteriyor. Görüşlerinden istifade ediyoruz. Her birine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.