enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

GEKA Yönetimi Aydın’da Toplandı

GEKA Yönetimi Aydın’da Toplandı
28.02.2018
A+
A-

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA)  104. Yönetim Kurulu Toplantısı, Ajansın çalışma birimlerinin 2017 yılında gerçekleştirdiği birim faaliyetlerini değerlendirmek ve yeni yapılacak olan çalışmaları görüşmek üzere Aydın’da gerçekleştirildi.

 

GEKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Aydın Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger’in başkanlığında Aydın’da gerçekleştirilen toplantıya; Valimiz Hasan Karahan, Muğla Valisi Esengül Civelek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Vali Yavuz Selim Köşger toplantı öncesi yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi; “Sayın Valilerim, Büyükşehir Belediye Başkanlarım, Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanlarım, Güney Ege Kalkınma Ajansımızın Genel Sekreter Vekili ve görevlileri, basınımızın değerli temsilcileri Ajansımızın Yönetim Kurulu Toplantısına hoş geldiniz. Her ay Aydın, Denizli veya Muğla’da yaptığımız Yönetim Kurulu toplantımızın 104’üncüsünü gerçekleştirmek üzere bugün Aydın’da toplanmış bulunmaktayız. Bugün, Ajansımızın çalışma birimlerinin 2017 yılında gerçekleştirdiği birim faaliyetlerini tek tek inceleyeceğiz. Bu toplantımızda, ayrıca tüm projelerin tamamlanmasıyla uygulaması biten 2015 Yılı Alternatif Turizm ve Yenilenebilir Enerji Mali Destek Programlarının sonuçlarını da değerlendireceğiz.

Ajansımız, Kalkınma Bakanlığımız koordinasyonunda On Birinci Kalkınma Planı hazırlıkları kapsamında faaliyet alanında olan Aydın, Denizli ve Muğla illerinde   8-16 Şubat 2018 tarihleri arasında geniş katılımlı toplam 9 il toplantısı düzenledi. Yerel paydaşlar, gençler ve kadınlara yönelik düzenlenen toplantılara gösterilen ilgi yüksek oldu ve toplantılara toplam yaklaşık 450 kişi katılım sağladı. On Birinci Kalkınma Planı’nın temelini oluşturacak sonuçların alındığı yerel paydaş toplantılarında öncelikler ve alt öncelikler tartışılarak, bunlara ilişkin çözüm önerileri dile getirildi. Elektronik oylama sistemi ile anketler gerçekleştirildi. Toplantılarda değerlendirilen ve ön plana çıkan yerel paydaşların görüşleri, On Birinci Kalkınma Planı’na aktarılması için raporlanarak Kalkınma Bakanlığı ile paylaşıldı. Toplantılarımıza katılan tüm paydaşlarımıza teşekkür eder, On Birinci Kalkınma Planımızın ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Bu toplantımızda işbirliği taleplerini değerlendirecek, Bölgemizin turizm tanıtımı konusunda yapılan ve yapılabilecek faaliyetleri ile planlanan etkinlik katılımlarını görüşeceğiz. Söz konusu gündem maddeleri Yönetim Kurulunca görüşülerek değerlendirilecek ve uygun bulunması halinde karara bağlanacaktır.

Siz saygıdeğer Yönetim Kurulu üyelerimize teşrifleriniz ve katkılarınız için teşekkür eder; toplantımızda alacağımız kararların bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı ve başarılı olmasını diler, saygılar sunarım.”

 

Yönetim Kurulu üyelerinin Ajans hakkında dilek ve temennilerini belirtmesinin ardından toplantı sona erdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.