enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Denizli Ticaret Odası Öğrenme Şenlikleri’ne Davet Ediyor

Denizli Ticaret Odası Öğrenme Şenlikleri’ne Davet Ediyor
DTO
02.05.2017
A+
A-

DTO Başkanı Uğur Erdoğan

Başkan Erdoğan herkesi [highlight]Denizli Ticaret Odası Öğrenme Şenlikleri[/highlight]’ne davet ediyor.

[dropcap]D[/dropcap]enizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizlili vatandaşları, 3-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek 1. Denizli Öğrenme Şenliği Programı’na davet etti.

ÇELENK TÖRENİ İLE BAŞLAYACAK

[highlight]Denizli Ticaret Odası[/highlight] tarafından bu yıl ilk kez Öğrenme Şenliği düzenlenecek. Program, 3 Mayıs 2017 saat 11.00’da Valilik önündeki Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başlayacak.  İstiklal Marşının okunması ve Mehteran ekibi eşliğindeki Denizli Ticaret Odası önüne kadar yapılacak kortej yürüyüşü ile devam edecek.

İlk günkü etkinlik, Denizli Ticaret Odası önündeki protokol konuşmaları, Denizli Ticaret Odası Öğrenme Şenlikleri’nin açılışı ve Ahşap Yakma Tekniği, Ebru Sanatı, El Nakışları, Yün, Keçe ve Koza Nakışı, Çömlek Sanatı, Deri El Sanatları, Taş Boyama gibi kurslarda üretilen ürünlerin sergilendiği stant ziyaretleri ile son bulacak.

4-5 Mayıs tarihlerinde ise 09.30-17.00 arasında Öğrenme Şenlikleri ile ilgili etkinlikler sergilenecek, keşkek, lokma, çay, limonata, su gibi yiyecek ve içecek ikramı yapılacak.

“Denizli’de ilk kez Öğrenme Şenliği düzenleneceğiz”

[highlight]Denizli Ticaret Odası[/highlight] olarak sosyal sorumlulukları gereği faaliyetler de gerçekleştirdiklerini, bunlardan birinin de Öğrenme Şenliği Programı olduğunu ifade eden Başkan Uğur Erdoğan, “Türkiye’de Hayat Boyu Öğrenmenin Desteklenmesi-II Hibe Programı kapsamında Denizli Ticaret Odası olarak odamız tarafından Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi ve Pamukkale Üniversitesi ortaklığıyla yürüttüğümüz Öğrenmeyi İnşa Ediyoruz Projesi kapsamında, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte Denizli’de ilk kez Öğrenme Şenliği düzenleneceğiz. Tüm halkımızı programımıza katılmaya davet ediyoruz.” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.