enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Özkan’dan DSO ve DTO’ya Ziyaret

Özkan’dan DSO ve DTO’ya Ziyaret
09.12.2017
A+
A-

AK Parti MKYK üyesi, Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Denizli Sanayi Başkanımız Müjdat Keçeci’yi ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti. 

Önce Denizli sanayisi odası başkanı Müjdat Keçeci’yi ziyaret eden Milletvekili Özkan, Denizli sanayisi hakkında istişarelerde bulundu. Sektörün beklentileri ve talepleri hakkında bilgi alan Özkan, başarılı çalışmalarından dolayı Müjdat Keçeci’yi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Cahit Özkan’a teşekkür etti.

Daha sonra Denizli Ticaret Odası’na giden Milletvekili Özkan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Denizli’nin sanayisiyle ve ticaretiyle örnek bir şehir olduğunu vurgulayan, bölgesel ve küresel rekabet ortamında denizli firmalarının daha da büyümesi için Denizli Ticaret Odasının yaptığı çalışmaları takip ettiğini söyleyen AK Parti MKYK Üyesi, Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, her türlü konuda işbirliğine açık olduğunu ve üzerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduğunu vurgulayarak, başarılı çalışmalarından dolayı Uğur Erdoğan’ı tebrik etti.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Milletvekili Özkan’a teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.