enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5516
EURO
34,9670
ALTIN
2.423,82
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C

Türkiye Teknoloji Buluşmaları Denizli’de Başlıyor

Türkiye Teknoloji Buluşmaları Denizli’de Başlıyor
DTO
27.11.2017
A+
A-

3. Teknoloji Buluşmaları 28 Kasım’da Denizli’de gerçekleştirilecek. KOBİ’lerin işlerini dijital dünyaya tam ve eş zamanlı entegre edebilmesini amaçlayan Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nın üçüncü sezonunda dijitalleşme yolundaki bilgi birikimi ve deneyimlerini KOBİ’lerle paylaşacak.

Türkiye Teknoloji Buluşmalarının bu yılki ana konusu ” Dijitalleşme ” TOBB ve Türk Ekonomi Bankası iş ortaklığı ile Turkcell ana sponsorluğunda 20 ilde gerçekleşecek olan etkinlikler zinciri 28 Kasım 2017’de Denizli’den yola çıkıyor. Denizli Sanayi Odası, Denizli Ticaret Odası ve Denizli Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleşecek olan etkinlik saat 09:30 da başlayacak.

Ücretsiz konferans

Turkcell’den yapılan açıklamada;”Tam anlamıyla dijital bir devrim yaşadığımız günümüzde artık herkes dijital ile iç içe yaşıyor ve dijitali oldukça etkin kullanıyor. Dijitalleşme ile birlikte rekabet artıyor, fiyatlar şeffaflaşıyor, güç müşterinin eline geçiyor ve online itibar önem kazanıyor. Bu durum KOBİ’leri dijital ile yaşanan hızlı dönüşüme ayak uydurmak ve dijital dönüşüm sürecine girmek zorunda bırakıyor.Bu kapsamda Türkiye’nin önün açan sektör temsilcileri ile birlikte Anadolunun dört bir yanına giderek, burdaki KOBİlerimiz ile bilgi paylaşmak için şehrinize geliyoruz. Ücretsiz olan Konferanslarımız yapılacak.’denildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.