enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Uğur Erdoğan: “Şeker Tadında Bir Bayram Diliyorum”

Uğur Erdoğan: “Şeker Tadında Bir Bayram Diliyorum”
14.06.2018
A+
A-

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Ramazandaki birlikteliğin, bayram ile sonrasında da sürmesini temenni eden DTO Başkanı Erdoğan, yayınladığı mesajında, vatandaşlara “Bir ramazanı daha birlik, beraberlik ve bereket içerisinde geçirerek, Ramazan Bayramı’na kavuştuk. Ramazanda temelleri atılan birlikteliğin, ilelebet sürmesini diliyorum. Bayramınızı kutluyorum” diye seslendi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli’deki birlikteliğin, ramazan ayına da damgasını vurduğunu görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Erdoğan, “Her konuda ve alanda olduğu gibi ramazanı da ilimizde dostça, kardeşçe ve örnek teşkil edecek bir şekilde geçirdik. Böyle güzel bir ortamda, Ramazan Bayramı’na gönül rahatlığı ve huzurla girmenin mutluluğu ile doyumsuz hazzını yaşıyoruz. Şehrimizdeki parçalanamaz bütünlüğün, kardeşliğin, yardımlaşmanın ve hoşgörünün, Ramazan Bayramı ile sonrasında da artarak devam edeceğine gönülden inanıyorum! Bu duygu ve düşüncelerle, sağlıkla ve ağız tadıyla yaşayacağınız, sevdiklerinizle ve gönlünüzce geçireceğiniz, şeker tadında bir bayram diliyorum. Başta şehit yakınları ve gazilerimiz ile ailelerinin olmak üzere, gönül coğrafyamızda bizimle aynı heyecanı paylaşan her kim varsa, Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.