enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3119
EURO
35,0521
ALTIN
2.277,29
BIST
8.991,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

12. Tiyatro Festivali, Kortej Yürüyüşü ile Başladı

Pamukkale Üniversitesi Hayal Perdesi Oyuncuları Tiyatro Topluluğu’nun bu yıl 12’ncisini düzenlediği Tiyatro Festivali, PAÜ Kınıklı Merkez Yerleşkesinde gerçekleşen kortej yürüyüşü ile başladı. 19 Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecek festivalde, farklı üniversitelerden tiyatro toplulukları oyunlarını sanatseverler ile buluşturacak. Festival kapsamında ayrıca atölye çalışmaları ve usta tiyatrocular ile söyleşiler gerçekleştirilecek.

12. Tiyatro Festivali, Kortej Yürüyüşü ile Başladı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tiyatro Topluluğu Hayal Perdesi Oyuncularının ev sahipliğinde bu yıl 12’ncisi düzenlenecek olan Tiyatro Festivali, PAÜ Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi önünden başlayıp Gölbahçe Etkinlik Alanında sona eren kortej yürüyüşü ile başladı. Yürüyüş boyunca şarkılar söyleyen ve dans eden Hayal Perdesi Oyuncuları, herkesi gösterileri izlemeye davet etti. Kortej yürüyüşüne Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Öğr. Gör. Hakan Cantürk ile SKS personeli de katıldı.

Kortej yürüyüşü ile resmen başlayan ve 19 Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecek olan 12. Tiyatro Festivali’nde; Kadıköy Emek Tiyatrosu, Hayal Perdesi Oyuncuları, Üsküdar Üniversitesi Tiyatro Topluluğu, İzmir Ekonomi Üniversitesi Tiyatro Topluluğu, Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Topluluğu, Uludağ Üniversitesi Oyuncuları, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tiyatro Topluluğu, Konya Karatay Üniversitesi Retro Tiyatro Topluluğu ve Depo birbirinden güzel oyunları ile sahne alacak. Drama, gölge oyunu ve yazarlık atölyelerinin yanı sıra ayrıca usta tiyatroları ile söyleşiler gerçekleştirilecek.

Festival programına ilişkin detaylı bilgi ve programı Hayal Perdesi Oyuncularının sosyal medya hesapları olan @hayalperdemiz ’den takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.