enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3361
EURO
35,1901
ALTIN
2.247,00
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Yağmurlu
14°C
Denizli
14°C
Yağmurlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Çok Bulutlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

13 yıl önce kaybolan Fatma Çelik, Müge Anlı’da aranıyor

13 yıl önce kaybolan Fatma Çelik, Müge Anlı’da aranıyor
16.06.2021
A+
A-

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine Denizli vakası görüldü. Denizli’de 21 yaşındayken kaybolan ve 13 senedir kimsenin haber alamadığı Fatma Çelik’in ailesi programa başvurdu. Fatma Çelik’in ablası programda kardeşinin bulunmasını isterken Denizli’den de canlı bağlantılar ile Fatma Çelik’in ablası, annesi ve Fatma Çelik’in kaybolmadan önceki sevgilisi Veli Karabacak katıldı. 

“Silahın kabzasıyla Fatma’nın kafasına vura vura götürürdü”

8 Çocuklu ailenin kızı olan Fatma Çelik’in ablası Yurdagül Şimşek programda “Fatma 16 yaşında aile evimizden ayrıldı. Gazinoda çalışmaya başladı. Denizli’deki gazinonun sahibi Veli Karabacak ile sevgili oldular. Veli Fatma’dan 20-25 yaş büyük biri. Fatma gazinoda konsomatrislik yapmaya başladı. Ardından Veli Karabacak ile karı koca hayatı yaşamaya başladılar ama Veli çok kıskanç biriydi. Fatma’yı tesettüre sokuyordu, parfüm sıkmasına bile izin vermiyordu. Hatta bazen Fatma benim Manisa Salihli’deki evime gelirdi, onun arkasından Veli gelir, silahın kabzasıyla Fatma’nın kafasına vura vura götürürdü” dedi. 

Ailesinin Yanından Veli Karabacak’ın Yanına Gidiyorum Diyerek Ayrılmış

Kaybolan kızın acılı ablası Yurdagül Şimşek çarpıcı açıklamalarında “Fatma bir ara Burdur’a gitti. Orada arkadaşları vardı. Veli’yle kavga edip de gitmiş, bir süre geçtikten sonra Veli aramış ve ‘Ben seni aldattım’ demiş. Fatma da ‘Ben de seni 3 kişiyle aldattım’ demiş ve geri dönmek istemiş ve ticari taksiyle Denizli’ye gitmiş. Anneme uğrayıp birkaç parça ziynet eşyasını bırakmış ve ardından Veli’nin yanına gitmek için aile evimizden ayrılmış. Fatma’nın son gördüğümüz yer burası oldu. Sonra 4-5 ay haber alamayınca kendi çabalarımızla araştırmaya başladık. Burdur’dan Denizli’ye geldiği ticari taksi şoförüne ulaştık. Adam Veli’yle birlikte yaşadıkları eve bıraktığını söyledi. Ama biz Fatma’ya ulaşamadık. Kayıp ilanı verdik ama ondan da bir şey çıkmadı” ifadelerini kullandı. 

“Anne bana bir şey olursa Veli’den bil”

Ardından programa canlı bağlantılı ile Denizli’den bağlanan Fatma Çelik’in annesi Sıdıka Avcı ise “Benim kızım gitmeden bana ziynet eşyalarını verdi ve ‘Anne bana bir şey olursa Veli’den bil’ dedi. Veli kızımı kezzap atmakla tehdit ediyordu. Evden kaçtığında 16 yaşındaydı ama evlenmek için kızımın yaşını büyüttüler. 3 sene berber durdular ama Fatma Veli’nin huyunu beğenmediği için nikah yapmak istemedi. Kızım 1 kere de intihar etmeye kalkıştı” dedi. 

“Rüyalarımda Kızımı Hep Kuyunun İçinde Görüyorum”

Acılı anne canlı yayında “Fatma bana ziynet eşyalarını bıraktığı gün Veli’nin yanına gidiyorum dedi ama Veli Fatma’nın arkadaşı olduğunu söylüyormuş ve 1 çay içip gittiğini söylüyormuş. Ben kızımı ölmeden ya dirisini ya ölüsünü görmek istiyorum. Benim kızım kayıp değil, kızıma ne olduysa Veli yaptı. Rüyalarımda kızımı hep kuyunun içinde görüyorum. Ölüsü de olsa kızımı görmek istiyorum, benim kızımın da bir mezarı olsun istiyorum” diye konuştu.  Anne Sıdıka Avcı, 4 kez Veli Karabacak hakkında şikayette bulunduğunu ancak Savcının takipsizlik kararı verdiğini söyleyerek Müge Anlı’dan kızını bulmasını istedi. 

“Kavga Dövüş Yaralama Oldu Ama Öldürme Gibi Bir Durum Yok”

2008 yılından beri haber alınamayan Fatma Çelik’in kaybolmadan önce son görüştüğü kişi olduğu düşünülen Veli Karabacak ise önce telefonla ardından da canlı bağlantı ile programa katıldı. Şu an 52 yaşında olan Karabacak açıklamasında “Fatma’yla beraberliğim oldu. Evet. Gazinoda çalışanların arasında gerginlikler sıkıntılar olabiliyor. Fatma benden öncede başka bir gazinoda çalışmış bana geldiğinde Sevim ablasıyla geldi. Sonra beraber çalışmaya başladık. Zaman zaman unutkanlıklar yaşayan biri olduğum için her şeyi tam hatırlamıyorum. Kavga dövüş yaralama aramızda oldu ama öldürme gibi bir şey olmadı” dedi.  Denizli’de bir gazinonun işletmeciliği yapan Karabacak açıklamaların devamında “İşletmemin karşısında evimiz vardı. Ben sabah 4’e kadar gazinoda olan biriyim. Fatma’yı istesem de kısıtlayamam zaten, tesettüre zorlamadım Fatma’yı. Silahla kafasına vurmadım. Kezzapla ilgili bir şey söylemedim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.