enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5187
EURO
34,9082
ALTIN
2.431,46
BIST
9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
28°C

1500 kişi yağmur duası yaptı.. Başkan Akcan:”“Taktiri Allah’tan desteği Devlet’ten bekliyoruz”

1500 kişi yağmur duası yaptı.. Başkan Akcan:”“Taktiri Allah’tan desteği Devlet’ten bekliyoruz”
04.06.2021
A+
A-

Çal’ın Süller Mahallesi’ndeki Demokrasi Parkı’nda Cuma namazının ardından yağmur duası yapıldı. Yağmur duasını İlçe Müftüsü Abdullah Vurucu kıldırdı. Yağmur duasına 1500 kişinin üzerinde katılım oldu. Yağmur yağması için edilen duaların ardından keşkek dağıtımı yapıldı.

“ÇİFTÇİLERE DESTEK ŞART”

 Vatandaşlarla birlikte yağmur duasına katılan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “İnşallah dualar kabul edilir. Bu yıl yağmur yağmıyor. Yaşanan susuzluğa kuraklık denirse basit kalır. Olağanüstü bir durum var. Hemen her mahallemiz yağmur duası yapıyor. İnşallah dualarımız kabul olur. Taktiri Allah’tan, desteği devletten bekliyoruz. Çiftçilerin bankalara ve tarım kredi kooperatiflerine olan borçlarının faizleri silinmeli, gelecek sezonun gübre ve tohum destekleri peşin yapılmalı, ayrıca kuraklık destek paketi hazırlanıp uygulanmalıdır. Kısacası, yağmur yağması için taktiri Allah’tan, çiftçilerin kendilerini toparlaması için de desteği devletten bekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.