enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

20 bin üyeli DTO’da seçim heyecanı yaşanıyor.. Tek başkan adayı Erdoğan; “Bu can bu bedende olduğu sürece hiç kimseyi mahcup etmeyeceğiz”

Yaklaşık 20 bin üyesi bulunan Denizli Ticaret Odası meslek komitesi ve meclis üyesi seçimini gerçekleştiriyor. Mevcut Başkan Uğur Erdoğan’ın tek aday olarak girdiği seçimlerde seçilen meclis üyeleri yönetim kurulu ve meclis başkanını ilerleyen günlerde belirleyecek. Seçim hakkında konuşan Uğur Erdoğan; “Seçime çok yoğun bir katılım oldu. Üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Tek başkan adayı olmasına rağmen katılım bizi son derece mutlu etti. Bu can bu bedende olduğu sürece hiç kimseyi mahcup etmeyeceğiz.” dedi.

03.10.2022
A+
A-

Denizli Ticaret Odası(DTO) meslek komitesi ve meclis üyesi seçimini gerçekleştiriyor. 20 bin üyesi bulunan odanın 30 meslek komitesi ve 65 meclis üyesi seçim sonucunda belirlenecek. Yeni meclis yönetim kurulu başkanlığına tek aday olarak giren mevcut Başkan Uğur Erdoğan ve yönetimini ilk toplantıda seçecek. İlk meclis toplantısında ayrıca meclis başkanı da seçilecek.  Tek başkan adayı olmasına rağmen 30 komitenin 5’inde karşı liste olduğu öğrenildi. Oy kullanma işlemi 17’de bitecek.

“BU CAN BU BEDENDE OLDUĞU SÜRECE HİÇ KİMSEYİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ”

DTO seçimleri hakkında Egeyön TV konuşan mevcut başkan ve aday Uğur Erdoğan; “Seçime çok yoğun bir katılım oldu. Üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Tek başkan adayı olmasına rağmen katılım bizi son derece mutlu etti. Buradan şunu çıkarıyorum; Denizli’mizde insanları, çalışanın, koşturanın, üretenin, dokunanın yanında olup, takdir ediyor. DTO olarak 20 bin üyesi olan ve aktif bir odayız. Bugünkü seçim sonrası 372 kişilik ekibimizle Denizli’nin üretimine, ihracatına, ticaretine, istihdamına, turizmine, sanayisine her türlü katkıyı vermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Her sektörde komite bazlı çalışmalarımızı yapacağız. Sektör bazlı projelerimizi yapacağız. Biz pandemide her zaman sahadaydık. Üyelerimiz 169 tane öneri ve problemlerini bakanlıklarımıza ve Sayın Cumhurbaşkanımıza kadar ulaştırdık. Bunun sonucunda Denizli pandemide ihracatını ve üretimini artırdı. Aynı zamanda bir fuarlara çok yoğunluk veren bir odayız. KOSGEB ve devlet destekli yurtiçi ve yurtdışı fuarlara kalım sağladık. Fuarlara katılımı artırmak için ekimizle gece gündüz demeden çalışacağız. Bu can bu bedende olduğu sürece hiç kimseyi mahcup etmeyeceğiz.”dedi

EGEYÖN TV’YE ÖZEL RÖPORTAJLAR

DTO seçimlerinde DTO Mevcut Meclis Üyesi Halil Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve İş İnsanı Ebru Leman Kalkan, MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, Denizli Sanayi Odası Başkan Adayı Selim Kasapoğlu, TÜMSİAD Denizli Koordinatör Şube Başkanı Kudret Atmaca, AYSİAD Başkanı Mahmut Catlık, DTO Mevcut Meclis Üyesi Hamdi Yılmazlı, TURSAB Başkanı Turan Köseoğlu, DESİAD Başkanı İbrahim Şenel, Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Denizlispor Eski Başkanı ve İş İnsanı Mehmet Özsoy Egeyön TV’ye seçimi ve yeni dönem beklentilerini değerlendirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.