enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5615
EURO
34,7183
ALTIN
2.409,33
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
30°C

2018’de alevlere teslim olan evden düşen molozdan vatandaş son anda kurtuldu

2018’de alevlere teslim olan evden düşen molozdan vatandaş son anda kurtuldu
22.05.2020
A+
A-

Denizli’nin tarihi yapılarından biri olan şehrin merkezi olan Gazi Bulvarı üzerinde bulunan Hüdai Oral evi 27 Ocak 2018 tarihinde çıkan yangında alevlere teslim olmuştu. Yangının ardından metruk bir hal alan ve hasarlı yapısıyla tehlike saçan evin etrafı koruma çemberine alınmıştı.

EVDEN DÜŞEN MOLOZDAN VATANDAŞ SON ANDA KURTULDU

Metruk tarihi yapının çevresinde güvenlik önlemleri alınmasına rağmen hasarlı bina gün geçtikçe yıkılıyor. Bugün yaşanan bir olayda evden düşe bir moloz parçası güvenlik için koyulan çemberi aşarak sokağa düştü. Edinilen bilgilere göre dar sokakta ilerleyen bir vatandaş molozu son anda fark ederek kendini kurtardı. Vatandaşın dikkati büyük bir felaketi önledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.