enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

3 yıldır kayıp gençlerin cesetleri aranıyor… Aileleri Müge Anlı’ya çıktı

3 yıldır kayıp gençlerin cesetleri aranıyor… Aileleri Müge Anlı’ya çıktı
20.10.2020
A+
A-

Olay, 2017 yılında Honaz ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Haziran 2017’de Soner Kızılırmak, Ekim 2017’de ise Murat Uğur Pınarbaş ortadan kayboldu. 32 yaşındaki Kızılırmak ve 29 yaşındaki Pınarbaş’ın bir anda ortadan kaybolmasının ardından aile, ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın sunduğu Tatlı Sert programına çıktı. İlk etapta bulunamayan 2 arkadaşın, cinayete kurban gittiği gerekçesiyle Gökpınar Recep Yazıcıoğlu Göletinde arama yapıldı. Yapılan aramalara rağmen 2 arkadaşın cenazesi bulunamadı.

İNFAZ LİSTESİ ELE GEÇİRİLMİŞTİ

Kızılırmak ve Pınarbaş’ın ölümü ile ilgili olarak soruşturma sürerken, ikilinin katil zanlısı olduğu iddia edilen F.B.’nin evine yapılan baskında cebinden 8 kişilik infaz listesi çıktı. F.B. yakalanamazken, zanlı ile ilgili olarak arama başlatıldı.

DOSYA RAFTAN İNDİ

Olayla ilgili olarak dosya bir kez daha raftan indirildi. Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile jandarma dedektifleri olan JASAT ekipleri tarafından F.B.’nin saklandığı ev tespit edildi. İlçe merkezinde yapılan baskında F.B. kıskıvrak yakalandı. Katil zanlısının jandarmaya silah çektiği öğrenildi.

CESETLER NEREDE?

F.B. yakalandıktan sonra soruşturmada yeni bir aşamaya geçildi. Murat Uğur Pınarbaş’ın anne ve babası, ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın sunduğu Tatlı Sert programına tekrar katıldı. F.B.’nin ifadesine göre kayıp olarak 2 arkadaşın yerinin bulunması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.