enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6211
EURO
34,7906
ALTIN
2.416,68
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
31°C

35 yıl sonra oğlunu buldu.. Aldığı mesaj şok etti!

13 yaşındayken 60 yaşındaki bir adamla evlendirilen ve çocuğunun 35 yıl önce kendinden çalınarak Denizli’deki bir aileye verildiğini söyleyen Hülya Öncü, Denizli’de aradığı oğlu Murat’ın, Fransa’da yaşadığı, kendine hayat kurduğunu öğrendi. Murat, annesini görmek istemediği peşini bırakması söyleyerek program aracılıyla mesaj yolladı.

35 yıl sonra oğlunu buldu.. Aldığı mesaj şok etti!
02.04.2022
A+
A-

Fox TV ekranlarında yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programı filmlere konu olacak bir hayat hikayesinin bir bölümü daha yayınlandı. Programa katılan Hülya Hanım, kendisinden küçük yaşta alınan ve Denizli’de bir ilçede yaşayan aileye verildiği öğrenilen Murat’ın Fransa’da yaşadığını öğrendi. Burada bir aile kuran Murat yıllardır kendisini aradığı annesi için şok sözler söyledi. Murat annesi için söylediği mesajda; “Onun yüzünü bile görmek istemiyorum. Onun sesini bile duymak istemiyorum, benim böyle bir annem yok. Beni o doğurmuş olabilir ama benim o annem değil. Ben Fransa’dayım mutluyum, benim peşimi bıraksın” dedi. Bu sözlerden sonra stüdyo buz keserken acılı anne, oğlu için “Canı sağ olsun” demekle yetindi.

“ÇIKARLARDAN DOLAYI MURAT’A ULAŞMAK İSTİYORMUŞSUN GİBİ”

Program sunucu Fulya ise çok yumuşatmaya çalıştıklarını “Neden bu kadar kaskatı, senin hakkında bir şeyler mi duymuş? Canını acıtıp da her şey söylemek istemiyorum” dedi. Ardından Fulya, oğlunun annesiyle konuşmak istemediğini şu sözlerle ifade etti: “Ona sevginden dolayı değil de, birtakım çıkarlardan dolayı Murat’a ulaşmak istiyormuşsun gibi. Onun kafasından böyle bir şey yer edinmiş.” Anne ise Hülya Öncü yemin ederek aklında böyle bir şeyin geçmediği sadece oğlunu görmek istediğini söyledi.

“MURAT 35 YAŞINDA”

 Murat’ın bir akrabası olan bir kadın telefonla canlı yayına bağlandı.  3 gündür programı izlediğini söyleyen kadın, “Bir daha Murat’ı büyüten anne hakkında; ‘yalancı’ diye ithamlarda bulunmasın” deyince anne ayağa fırlayarak, Murat’ı büyüten anne Şerif’e hakkında yalancı olduğunu kendisi hakkında ben doğumda öldüğünü söyledi. Program sunucu arayarak anneyi sakinleştirerek yerine oturtturdu. Canlı yayına bağlanan kadın ise Murat’ın 35 yaşında olduğunu kimseye zorla bir şey benimsetemeyeceğini annesi aile görüşmek istemediğini söyledi. Kadın, “O çocuğu sen, baban üvey annenle birlikte üçünüz getirdiniz. O çocuğun ismi de Murat değildi burada konuldu. Murat’ın evine geldi, Murat askere gideceği zaman, biz yüz yüze geldik. Orada Ben hiç görmedim, hasret kaldım. Yalancı” diyerek anneye suçlamalarda bulundu.

SUÇALAMALARI KABUL ETMEDİ

Program sunucu, suçlamalarla ilgili çocuğunu bırakırken orada mıydınız? diyerek anneye soru yöneltti. Anne Hülya ise orada olmadığını kimseyi görmediği söyleyerek suçlamaları kabul etmedi. Konuşmasının devamında ise anne, “Ben çocuğumu en son hastane gördüm, ondan sonra görmedim, Benin yaşadığım yer nerde Şerife’nin evi nerde. Ben nerde bulacağım o aileyi de çocuğumu onlara vereceğim. Benim okumam yazmam yok, ben hiç okula gitmemişim ben Şerif’e nerden tanıyacağım” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.