enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5873
EURO
34,7878
ALTIN
2.509,51
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

66 yaşında koronayı yendi, nasıl bulaştığını anlayamadı

66 yaşında koronayı yendi, nasıl bulaştığını anlayamadı
12.08.2020
A+
A-

Denizli’nin Tavas ilçesi, Kozlar Mahallesi’nde geçimini çiftçilik yaparak geçiren 66 yaşındaki Ayşe Akkeçeli, sırt ağrıları ve ateş şikayeti ile hastaneye başvurdu. Tavas Devlet Hastanesi’nde korona virüs testi yapılmasının ardından durumu pozitif çıkan Akkeçeli, hastanede yaklaşık 20 gün tedavi gördü. Akkeçeli, 2 ay boyunca evinde karantinada kalarak kimse ile görüşmedi. Temizlik konusunda çok dikkatli olduğunu ve maske kullanmasına rağmen virüsün nereden bulaştığını anlayamadığını söyleyen Akkeçeli, Tavas ilçe merkezinde bankaya gittiğini ve orada sırtında ağrı hissettiğini belirtti. Nefes almakta zorlandığını, ellerinin ise soğuduğunu ve ateş bastığını söyledi. Akkçeli, “Ambulans çağırmalarını istedim çevremdekilerden ve normal hasta olduğumu düşündüm. İlk zamanlarda sırtımda ağrıdan uyuyamıyordum. Test pozitif çıktığını öğrendiğimde torunlarımı bir daha hiç göremeyeceğimi sandım, öleceğimi hissettim ve çok korktum. Hastanede bulunanlardan Allah razı olsun, çalışanlar ve doktorlar bana annesiymişim gibi ilgilendiler. Hastaneden çok şükür virüsü yenerek ayrıldım ve taburcu oldum” dedi.

“Virüsün şakası yok, dikkat edilmediğinde sonu ölüm”

Akkeçeli, evine döndükten sonra yanına kimsenin gelmediğini hatta evinin önünden bile komşularının geçmediğini belirterek, “Korona virüs dolanıyor kimse bana gelmez diye umursamıyor. Hastanede tek başına kaldıklarında, ölüm ile karşı karşıya kaldıklarında işin ciddiyetini anlayacaklar. Virüsün şakası yok, dikkat edilmediğinde sonu ölüm, ölmek çok basitmiş ama insanlar bunu anlamak istemiyor” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.