enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3296
EURO
35,0275
ALTIN
2.282,64
BIST
8.974,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

77 ve 36 yaşındaki Kovid-19 hastaları yoğun bakımdan alkışlarla uğurlandı

77 ve 36 yaşındaki Kovid-19 hastaları yoğun bakımdan alkışlarla uğurlandı
22.04.2020
A+
A-

Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde Kovid-19 tedavisini yoğun bakımda sürdüren hastaların sağlıklı bir şekilde üniteden çıkması büyük mutluluk yaşattı.

77 YAŞINDA, HİPERTANSİYON VE KALP HASTASIYDI

Anestezi Yoğun Bakım sorumlu hekimi Prof. Dr. Hülya Sungurtekin  hastası ile ilgili şu açıklamalarda bulundu ;  M.A  isimli hastamız bir aydır yoğun bakım servisimizde Covid-19 tanısı sebebiyle yatıyordu. Hastamız 77 yaşında ve aynı zamanda hipertansiyon ve kalp hastası.  Tedavilerimize gayet güzel cevap verdi. Kendisi de bizimle birlikte iyi savaştı. Bugün kendisini göğüs hastalıkları servisine gönderiyoruz.  Hastamızın hem 77 yaşında olması hem de diğer hastalıkları itibariyle tedavimize cevap vermesi bizler ve ailesi için oldukça sevindirici oldu. Hastamızın inancı ve dirençli olması bizleri de motive etmeye yetti.

36 YAŞINDA VE 20 GÜNDÜR YOĞUN BAKIMDA İDİ

Dâhiliye Yoğun Bakım Ünitesi sorumlu hekimi Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Akbudak ise yaptığı açıklamada; 36 yaşındaki hastamız Y.ACovid-19 sebebiyle 20 gündür yoğun bakımda ve 19 gündür solunum cihazına bağlı yatıyordu. Enfeksiyon servisinden devralmıştık. Solunum cihazına bağlı olarak tedavisi devam etti. Artık laboratuvar verileri normale döndüğü için servise naklini gerçekleştiriyoruz. Umuyorum ki çok kısa sürede taburcu edilip normal yaşantısına dönecektir. Tüm ekibimizle birlikte çalışarak sonunda başardık. Bu yoğun çalıştığımız zamanlarda başarı elde etmiş olmamız bizi çok mutlu ve motive ediyor.  Hastamıza yolun açık olsun diyorum ve bütün ekibe teşekkür ediyorum, dedi.

PAÜ Hastanesi Koronovirüsle Mücadeleye Devam Ediyor

PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer hastanemizde yapılan yeni önlemlerden birisi olan Dezenfeksiyon Kabinlerini de hizmete alarak koruyucu anlamda hem personelimizi hem de hastalarımıza güvenli bir şekilde tedaviye devam ediyoruz. Sözlerine şöyle devam etti, 3 adet dezenfeksiyon kabini Yoğun Bakım Ünitelerine, Acil Servise ve Covid Bakım Ünitelerine kuruldu. Hastanemizde her türlü önlemi almaya devam ederek, kişisel koruyucu ekipmanlar konusunda hiçbir sıkıntı çekmeden hizmet vermeye devam ediyoruz, edeceğiz dedi.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen yanımızda olan tüm kurum ve kuruluşlara, herkese teşekkür ederek hastanemizde  tedavileri devam eden ve oldukça sevindirici sonuçlar almaya başladığımız tüm hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.